R6

2×2 Mira spot Herefordon Base-en, mellyel garantáltan az őrületbe fogod kergetni a támadókat


Két hely az átdolgozott Hereford Base-en, melyek ismerete Mira maineknek kötelező.

A Ubisoft az Operation Grim Sky kezdetével átdolgozta a Hereford Base-t, melyet azt gondolom már senkinek sem kell bemutatni – volt időnk eleget játszani rajta, többek között Casualen az első pár hétben.

Ha a pálya nem is, de a rajta használható operátorok még tartogatnak újdonságokat számunkra: most 2×2 olyan Mira ablak helyet mutatunk nektek, mely az adott területet szinte tökéletesen fedi le – ebben segítségünkre lesz Get_Flanked videója.

Képtalálat a következőre: „mira rainbow six siege”
forrás: Future Game Releases

Az egyik az alagsorban van, a másik a 3. szinten: a videó szerzője úgy véli, hogy ez a két legjobban védhető pont (egyetértek vele).

A 3. szinten lévő egyiket ide rakjuk (a balra lévő falat át kell lőni, de a mellette lévőket reinforce-oljuk).

A másikat az említett balra hozzá csatlakozó falhoz tegyük.

Emellett pedig lőjünk széles lyukat a B ponton lévő bombához, hogy belássunk.

Az egyetlen gyengénk gyakorlatilag jobbról a lépcső: egy Lesion jó pick ilyen célra, hisz a tűkre rálépő támadókat meghalljuk.

A másik két hely az említett alagsorban van:

Annyit tesz hozzá a youtuber, hogy egyéni preferencia az, hogy középre, balra, vagy jobbra tesszük az ablakot, de ő úgy ítélte meg, hogy ha csak egy kicsit is, talán középről fedi le a legtöbb szöget (a vertikális támadásra figyeljünk, mert a felettünk lévő fal átlőhető).

Illetve itt:

Amint látható itt is kilőtte a szemben lévő falat a Shotgunnal, de hozzáteszi, hogy nem fontos, ha gondoljuk reinforce-olhatjuk – a bal oldalról történő ajtótól induló támadást később is le lehet kapcsolni ebből a szögből (balról peakelve).

Ez a két hely is a jelentős részét lefedi az alagsornak, ezt az egy területet (no meg persze a vertikális játékot) kivéve:

Clash például teljesen jó arra, hogy kontrollálja ezt a területet.

Mindenképp ajánlom az egész videót megnézni: egyrészt megmutatja a helyeket (majdnem teljesen) akció közben, másrészt 1-2 aprósággal kiegészíti.

Jó gyakorlást kívánunk hozzá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva