League of Legends

Alávág a metának a Riot Games – Irelia és Aatrox is nerfet kap a 8.21-es ciklusban


Ezek a módosítások biztosan megpiszkálják majd a metát. Még ha csak kicsit is...

Nem sok olyan karakter van jelenleg a League of Legends-ben, ami legalább annyira megérdemel egy nerfet, mint Irelia, vagy Aatrox. Aki követi a világbajnokságot, az saját szemeivel láthatta, mennyire hihetetlenül erős a két karakter, közel 100%-os mindkét hős foglalkoztatottsága. (Vagy választották, vagy tiltották őket.) Így egyáltalán nem meglepő, hogy a Riot színesíteni akar a felhozatalon, Meddler a legutóbbi fórumbejegyzésében több változást is előrejelzett, többek között ennek a két karakternek a gyengülését.

Aatrox

Riot Games

A rioter kiemelte, hogy Aatrox helyzete kiemelkedő a számukra, több variációs lehetőséget is tesztelnek, mint például az alap mozgási sebesség csökkentését és az ulti idejének rövidítését. Ám hozzátette, lehetséges, hogy ezeket nem fogják implementálni a 8.21-be, hanem egy sokkal komolyabb, átfogó nerfet fognak a nyakába vágni a hősnek a 8.22 során.

Aurelion Sol

Riot Games

Hogy mi a fenének piszkálja a Riot Aurelion Solt, az egy hatalmas talány. Tény, hogy neki van az egyik legjobb győzelmi aránya a játékban, ám ez csak azért tud megtörténni, mert hihetetlenül nehéz karakter, s már csak azok játsszák, akik igazán tudják is használni. A Riot Games mégis úgy döntött, hogy belerúg egyet a ritkán használt hősbe, a korai szakaszban kívánják gyengíteni, hogy könnyebben ki lehessen pukkantani.

Irelia

Riot Games

A topos mides flex választás szó szerint belassulhat a közeljövőben, ugyanis Meddler a mozgási sebességén szeretne módosítani. Ez azt jelenti, hogy nehezebben fogunk tudni roamolni vele a pályán, ami komoly érvágást jelenthet majd. Sőt, lehetséges, hogy a W-jének CD-jét is növelni fogják.

Ziggs

Riot Games

Végezetül pedig, hogy valami jót is említsünk, Ziggs Q képessége erősödhet a korai szakaszban, így lehetséges, hogy a közeljövőben visszatérhet az őrült, piromániás yordle a középső ösvényre.

Mindezek mellett természetesen még több karakterváltozás is várható, többek között Kai’Sa és Alistar nerf, valamint Zoe, Ivern és Zac buff is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva