Fortnite

Jöhet az ingyenes Save the World? – Az Epic rossz híreket hozott


Ajándék ingyen skinekben nem lesz hiány, de a Save the Worlddel várnunk kell még...

Sokan elfelejtik, de a Fortnite nem csupán a Battle Royale részből áll. Bár a nagy sikereket hiába az ingyenes br mód hozta meg a cégnek, ott a jó öreg Save the World, amit egy kicsit elhanyagoltak a fejlesztők, valószínűleg épp ezért tolták el az ingyenes startot is. A Save the World egy tower defense stílusú játék, ami önmagában nem aratott óriási sikereket (talán az ára miatt), pedig egy rendkívül jó, izgalmas játékról beszélünk, amit a legtöbben talán a V-Bucks farmolási lehetőség miatt vásároltak meg.

Az Epic legutóbbi bejegyzésében közölte, hogy “jelentősebb frissítésekkel” készülnek, ez azt jelenti, hogy bizonyos funkciókat teljesen átdolgoznak, illetve a backend rendszerüket is fel kell készíteniük a játékosok rohamára.

Ezek még nincsenek készen és az idén emiatt ne is számítson senki ingyenes Save the Worldre!

Azért ajándékkal is készültek

Érthető, hogy fel kell készíteniük a szerverparkot is, hiszen nyilván nagy rohamra kell számítani, tekintve a battle royale mód sikereit, viszont szerencsére nem csak rossz hírekkel készültek ez alkalomból, ugyanis most akinek megvan a Save the World és bejelentkezik a Fortnitemares event alatt, az ingyen kap egy Brainiac Jonesy és egy Skull Ranger Ramirez hero-t! Ráadásul most 50%-os akció van a Save the World összes verziójára. Szóval aki V-Bucks-t szeretne farmolni, az most megteheti, ráadásul féláron.

Ezt láttad már?

FORTNITEMARES: Kiszivárgott a kezdési dátum, visszatérhet több ismerős fegyver is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva