Fortnite

Visszatérhet a Fortnite eddigi legjobb stílusa – Jó lenne, ha választhatnánk!


Hamarosan itt a Fortnitemares!

Az interaktív menühátterek már egy évvel ezelőtt is léteztek, a legutóbbi Fortnitemares időszak alatt is halloweenes stílusba öltözött a kliensünk, a közösség pedig egyértelműen imádta. Akkoriban csak egy egyszerű kékes háttérral büszkélkedhetett a menü, így ezek a kiemelt időszakok igazán izgalmassá tették a játékot.

Epic Games

Mert hát mondjon bárki bármit, az exkluzív hátterek ráteszik a bélyegüket a játékmenetre. Sokkal nagyobb kedvvel ugrunk be egy meccsbe úgy, hogy már a menüben a játék atmoszférájában manőverezünk, egy éve ez sokkal sterilebb hatást keltett, könnyebb volt kiégni a menetek között. Erre az Epic Games is rájött, s a negyedik szezontól kezdve az aktuális szezonok tematikáját láthatjuk a menünkben. Így viszont egy év alatt felgyülemlett egy pár interaktív háttérkép, amit akár személyre szabhatóvá is tehetne a kiadó.

Epic Games

Már megválaszthatjuk magunknak a töltőképernyőnket, nem lenne nagy meglepetés, ha szépen lassan a menünk stílusát is állítgathatnánk. Már többször is megjelent a közösségi fórumokon ez a téma, így szinte biztos, hogy többen örülnének az érkezésének.

A holnapi nappal az előrejelzések szerint elkezdődik a 2018-as Fortnitemares, ami remélhetőleg újból elérhetővé teszi számunkra a tematikus menüt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva