Fortnite

Érkezik egy újabb Starter Pack! – Íme a v6.20 összes új Item Shop tartalma


Beindult a Fortnitemares, egy halom új tartalom érkezett!

Természetesen ezúttal sem maradhatott el a sokak által várt Item Shop ciklus frissítés. A legújabb, v6.20-as frissítés is hozott nekünk bőven kozmetikai tárgyakat, középpontban a Halloween, valamint egy igazán stílusos Starter Packre is számíthatunk a közeljövőben.

A legújabb Item Shop ciklus nemcsak az észak-amerikai Halloweent fogja ünnepelni, hanem lehetőséget ad a dél-amerikai “verzió” megünneplésére is. A mexikói kultúrából jól ismert Día de Muertos, vagyis a halottak napja ünnepségek speciális arcfestésével és öltözékével ellátott karaktermodellek is érkeznek majd hamarosan a játékba, így akik kedvelik ezt a kultúrkört, azok most kiüríthetik a pénztárcájukat.

A kiszivárgott modellképek alapján ezek az Outfitek is alakíthatók lesznek, vagy több variánssal fognak érkezni. A Fortnitemares bejelentése során bemutatott Deadfire Outfit (fekete cowboy) is fejleszthető skinként érkezik a játékba.

Epic Games

Gliderek, Back Blingek és Harvesting Toolok terén sem panaszkodhatunk, sőt, ezúttal egy halom teljesen új Emote is érkezni fog majd a kliensen belüli boltba. A Wolf Howl például exkluzív emote képet kapott, könnyen elképzelhető, hogy csak és kizárólag a Dire Outfit tulajdonosai használhatják majd a szóban forgó Emote-ot.

Ami pedig még említést érdemel, az a montázs jobb felső sarkában található Outfit, ami mellett egy Back Blinget, valamint egy V-Bucks ikont láthatunk. Ez nagyon úgy tűnik, hogy a Fortnite: Battle Royale negyedik Starter Pack-jének érkezését jelenti, ráadásul elnézve a skin minőségét, biztosan nagyon sokan be fognak rá ruházni.

Epic Games

A kihívások pusztítóinak is kedveskedett az Epic, a forrásfájlokban ugyanis megjelent az ötödik hét kitakarításáért járó töltőképernyőkép is. Úgy tűnik a “szörnyvadászok” rákapcsoltak, ezúttal a vámpírokat szorították sarokba.

Cikkünket természetesen frissítjük, amint további újdonságokra bukkannak az adatbányászok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva