Counter Strike

“Nincs már messze a visszatérésem” – Lejárt a két éves eltiltás, mat1 visszatér


Lejárt a csalás miatt kiosztott két éves eltiltás, mat1 pedig gőzerővel készül az csapatozásra.

Mat1 története alaposan megrázta a CS:GO világot, két éve a Pixel játékosa élő meccsen bukott le csalással. Az ESL manuális bannal tiltotta ki, két éves kényszerpihenőt kapott.

Bár VAC bant sose kapott, az eltiltás után mat1 beismerte a WESG kvalin elkövetett csalást.

A csalás miatt kiszabott büntetést letöltötte, 2018 október 21-én pedig hivatalosan le is töltötte azt. Innentől tehát indulhat az a bizonyos második esély, mat1 gőzerővel készül rá, hogy újra felküzdje magát az elitbe.

“A lejárt ban az én esetemben egyértelműen visszatérést jelent. Nincs is már messze!” – árulta el mat1 a közeljövő terveit. “Már egy ideje készülök a visszatérésre, egyelőre nem magyarokkal. ESEA Open alatt versenyzünk, egyelőre 10 win 1 lose a mérleg.”

Az elmúlt két év hallgatását tehát hamarosan megtörheti az egykori ICL győztes, aki a magyar versenyekről is beszélt:

“Itthon is tervezek versenyezni, bár az ICL ban még nem járt le. Az ugye egy évvel több, de ez már a legkevesebb. Minden jövőbeni versenyen és kvalin el akarok indulni. Részt akarok és részt is fogok venni, amin csak lehet.”

Az hogy hol folytatja, egyelőre titok, de annyit elárult, lesz hova mennie, amint újból csapatozni szeretne.

“Kaptam már egy-két ajánlatot hazai csapatoktól, szóval majd csak lesz valami. Van persze olyan csapat, ahova ha hívnának se mennék, és van olyan játékos, akivel nem szívesen játszanék együtt.”

Úgy tűnik mat1 múltja nem ijeszti meg a csapatokat, és csalás nélküli skillje még mindig jó ajánlólevél.

“Nyilván van kockázat benne, ha valaki korábban csalt. Az én esetem is ilyen. De úgy gondolom bizonyítottam már pár alkalommal, hogy anélkül is jól megy.”

Van tehát mire támaszkodnia a frissen visszatérő mat1-nek, és van oka bizakodni a jövőt illetően. Akár tetszik tehát, akár nem, mat1 eltiltása lejárt, és esze ágában nincs eltávolodni a CS-től! Érdemes lesz odafigyelni rá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva