League of Legends

Beszáll a Twitch! – Ingyenes játékbeli tartalmakhoz juthatunk hamarosan


A Twitch Prime eddig is megérte, ám mostantól éri meg csak igazán!

A Twitch az egyik, ha nem a legnézettebb online streamer platform. Több száz játék pörög egyszerre a felületen, de a League of Legends több éve még mindig képes a top 3-ban lenni, lényegében a nap 24 órájában. A Twitch-et többféle képpen is lehet használni, nézhetünk közvetítéseket, valamint mi magunk is közvetíthetünk rajta. Nézőként több lehetőségünk is van, nézhetjük ingyen a műsorokat reklámokkal, vagy előfizethetünk a Twitch Prime-ra és reklámmentesen élvezhetjük kedvenceinket, természetesen további exkluzív tartalmakkal együtt.

A Twitch Prime előfizetések mellé ugyanis jár egy szabadon választható feliratkozás (ezzel támogathatjuk kedvenc csatornánkat), valamint egy halom játék, amit megkapunk az előfizetésünkhöz. Több kiadó is partnerségbe lépett már a Twitch-csel, többek között az Overwatch-ba, a PUBG-be, valamint a Fortnite-ba is nyithatunk már meg játékbeli tartalmat akkor, ha van Twitch Prime-unk.

Twitch

Ha még sosem volt Twitch Prime-unk, a Twitch lehetőséget ad nekünk arra, hogy kipróbáljuk egy próbaidő keretén belül. Ez természetesen 100%-os Twitch Prime hozzáférést jelent, nem valami felemás ügyeskedést. Tehát a fent említett exkluzív tartalmakhoz akár ingyen is hozzájuthatunk!

S nagyon úgy tűnik, hogy a Riot Games sem szeretne kimaradni a buliból, a 8.22-es ciklus PBE fájljai között ugyanis megjelent egy eddig még nem látott kapszula, ami a “Summoner’s Crown Capsule” nevet kapta. Ehhez a kapszulához nem kell majd kulcs, ha megszereztük, már nyithatjuk is, a benne lévő tartalmakat pedig hozzá is adhatjuk a kollekciónkhoz.

Summoner’s Crown Capsule – Riot Games

A Twitch Prime-mal rendelkezők összeköthetik majd a Twitch felületén a Twitch-es, valamint a LoL-os felhasználójukat, ha ezt megtették, akkor a következő League of Legends-be történő bejelentkezés után, már ott is lesz a kapszula a gyűjteményünkben.

A kapszula egyébként egy véletlenszerű Legendary Skin Shardot fog tartalmazni, így biztosan meg fogja érni azt a néhány kattintást. Főleg, ha ingyen hozzájuthatunk majd!

Mivel a kapszula csak a 8.22-es PBE ciklusban bukkant fel, így a Riot Games és a Twitch kollaborációjára még legalább az előszezonig várnunk kell. Az pedig még több hét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva