Counter Strike

“A szabolcsi csődör megmutatta dezivel” – magyarok a DreamHack kvali Top16-ban


A Hyperion újabb szép menetelést mutatott be nemzetközi porondon. Ezúttal a DreamHack Winter selejtezőn szurkolhattunk a magyar csapatnak.

A Hyperion futószalagon szállítja az eredményeket, a srácok mostanra már hivatalosan is kiérdemelték a “legjobb magyar csapat” megnevezést. CEVO döntő, ESEA sikerek, SEC meghívás, és folyamatosan erős nemzetközi kvalik.

Már a DreamHack Atlanta során is közel kerültek a tűzhöz, az európai selejtező során azonban nem jutottak el a zárt kvaliig. A DreamHack Winter során újra elindultak a bejutásért, de a végállomás ugyanott érte őket. Ezúttal is Nyílt selejtező rájátszásáig jutottak.

Ez lényegében a kvali Top 16 csapata, ahonnan csak 4-en juthatnak tovább a zárt kvaliba. Aki tehát ott akar lenni az európai Closed Qualifierben is, két Bo1-es meccset kell behúznia. A Hyperionnak ezúttal sem sikerül, a DH Atlanta kvalin is pont ezen a szakaszon estek ki.

Természetesen nem adták könnyen magukat a Codewise Unicorns elleni meccsen sem, egyszerűen jobbak voltak a lengyelek.

Torzsi talán kevés AWP-t kapott, anélkül pedig döcögött a CT oldal Mirage-on. Ebből is tanultak a srácok, kell az a távcsöves a védelemnek, nincs mese!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva