Fortnite

“Ninja nézői sajnos nem lehetnek itt, 13 év az alsó korhatár” – élőben oltották szét egymást a streamerek


Ninja, Dr Lupo és TimTheTatman egy nyilvános Roast során pakoltak oda egymás érzékeny pontjaira.

Aki esetleg nem ismerné a Roast műfaját, gyorsan vegyük át, miről szól egy ilyen. A Roast, vagyis Égetés egy többszereplős szájkarate, ahol mindenki elmondja a véleményét mindenkiről. Természetesen direkt a vicces és a másiknak épp ezért fájó pontokra lőnek, általában elég durva poénokkal gázolnak egymásba.

A TwitchCon szervezőinek megtetszett a dolog, és összehoztak egyet a népszerű Fortnite streamereknek.

Dr Lupo, Ninja, TimTheTatman és más Twitch alakok ültek ki a színpadra egy kis verbális égetésre. A kedvencünk Dr Lupo egyszemélyes előadása volt, ahol mindenki kőkeményen megkapta a magáét:

A fenti videót mostanra közel 200 000 ember látta, az egyik leggyorsabban terjedő Twitch clip jelenleg. Nem is csoda, Ninja kemény fricskát kapott benne:

“A nézőtéren rengeteg követőnk megjelent, ami komolyan mondom elképesztő. Ez alál egyedül Ninja kivétel, hiszen az ő nézőit a minimum korhatár miatt be sem engedik.”

A TwitchCon területére 13 éven aluliak csak szülői felügyelettel mehetnek be idén, tökéletesen ült a poén Dr Lupótól. De természetesen mások is kapták az ívet:

“TimTheTatman régen rengeteg Overwatch-ot streamelt. Hogy miért, az igazán egyszerű. Az Overwatch-ba bekerült az a játékmód is, ahogy Tim barátnője Alexis jellemzi őt az ágyban: a Quick Play”

Dr Lupo tehát nem fogta vissza magát, és a TwitchCon egyik legszórakoztatóbb 10 percét hozta össze, teljesen egyedül. Aki lemaradt volna róla, a lenti videóban egybe is megnézheti, miket kaptak a Twitch streamerek egymástól:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva