PUBG

PUBG Corp: Az Epic öli meg a PUBG-t a szar motorjával


Ilyen felvételt nagyon sokáig nem fogunk látni, az egészen biztos.

Hamarosan vége a FIX PUBG kampánynak, aminek a végén elvileg minden nagyobb hibát kijavítanak a fejlesztők. Rengeteg dolgon javítottak, de azért jó pár dolog még hátra van. Ami viszont mindenki számára érzékelhető, hogy frissítésről-frissítésre fény derül valami újabb hibára, ami miatt 1-2 napig komoly gondok vannak a PUBG-vel. Rengetegen kritizálták a hibák miatt a PUBG-t, legtöbbször a fejlesztőket okolva. Ám most megismerhettük a másik oldal, azaz a PUBG Corp. véleményét is az üggyel kapcsolatban. Ami ezúttal nem a “már dolgozunk az ügyön” sablonduma volt, hanem a PUBG Santa Monica-i közösségi vezető rendkívül őszinte véleménye, aki kicsit másképp látja a helyzetet.

PoopieQueen jobb szélen

PoopieQueen elmondta a Broadcaster Royale-on, hogy őket is ugyan úgy zavarják a hibák és az egész cég ki van az újabb és újabb bugok miatt:

“Miért ne akarnánk megjavítani a játékot? Meg akarjuk csinálni! És az Unreal Engine elbasz mindent. Ami pedig nagyon fáj nekünk, hogy a srácok, akik a motort csinálták, csináltak egy ugyan olyan játékot, mint a miénk. Ez úgy ahogy van, el van baszva. “

Érdekes meglátás, bár az kétségkívül igaz, hogy az Epic úgy, ahogy van ellopta a PUBG Corp. koncepcióját és azóta nem igazán segítenek semmilyen fejlesztésben, ezért ragadt a PUBG egy régebbi motorverzión valószínűleg. Többen egyébként egyből kétségbe vonták Poopie állítását és csak magyarázkodásnak tekintették, nem pedig a valódi oknak, pedig azért van benne valami. Mindeközben ezt hallgatva gondolkozom vasárnap délután erről az egész PUBG-Epic háborúról, aminek semmi pozitív hozadéka nem volt a játékiparra nézve, szomorú.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva