Counter Strike

Újjáépítette magát a FaZe és ismét LAN-győztesre gyúrták magukat


Az EPICENTER döntőjében meglepően simán múlták felül a Na'Vi ötösét, tökéletesen működtek a szerepek.

A Major alatt rá sem ismertünk a FaZe-re. 0:2-vel indították a csoportkört, az elsők között eshettek volna ki a tornáról, ha nem szedik össze magukat. Ekkor azonban jött a feltámadás, karrigan helyett NiKo vette át a csapat irányítását és végül Legendák lettek Londonban is.

Azóta rengeteget variáltak a csapaton belüli szerepekkel, de végül csak meg lett a győztes recept.

Karrigan supportnak állt, NiKo pedig irányít és villog egyszerre a társak segítségével. Az EPICENTER versenye pedig tökéletes bizonyíték volt rá, hogy megérte bátran belenyúlni a csapatba. Az elődöntőben sima 2:0-t kapott a Liquid, a fináléban pedig ugyanennyit a Na’Vi is.

A magabiztosan bepickelt Na’Vi pályán úgy kioktatták az ellenfelet, hogy rossz volt nézni. Ráadásul CT-ben nyerték meg Dust2-t, az első félidőben 12:3-at védtek karriganék.

A szerepek rendeződésével tehát NiKo és olofmeister is újra megtalálta magát, szinte ketten elintézték a második pályát. Karrigan szépen segíti a társakat, és nem volt ballaszt a csapat lábán, akit a többieknek kellett volna cipelni.

A torna MVP-je NiKo lett, aki így talán maga is rájön, hogy neki nem szabad irányítania. Csak menni előre és lőni.

Esélytelenként érkeztek ugyan, de győztesekként távoztak. A FaZe tehát a 150 000 dolláros fődíj mellett rengeteg önbizalmat is nyert a versenyen. Mi pedig a reményt, hogy az év végi nagyversenyek döntői ismét izgalmas csatákat hoznak majd, ahogy egyre több csapat ismét megtalálja jó formáját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva