PUBG

“Nem kell ide PUBG 2.0 – Elbasztuk, de itt leszünk még 10 évig”


Újabb remek klip, a főszereplő változatlanul a PUBG Corp. alkalmazottja, PoopieQueen.

A mai napra ismét jutott egy igazi csemege, ezúttal is PoopieQueen volt az, aki “elszólta magát“, a helyszínt pedig változatlanul a Broadcaster Royale adta. ChocoTaco állomását úgy tűnik nagyon szerethette a PUBG Corp. dolgozója, ugyanis ezúttal is choco mikrofonjából szűrődött ki a videóban hallható beszélgetés, ami a PUBG 2.0 megkörnyékezésével kezdődött.

“Úgy beszélsz, mintha valami PUBG 2.0 lenne a tarsolyotokban”

Ám hamar kiderült, hogy szó sincs semmiféle 2.0-ás változatról, amit nem csodálunk, hiszen a fejlesztőknek így is alig van idejük, annyi frissítést és bugfixet kell kitolniuk hétről-hétre.

PoopieQueen

E mellett szinte biztosan nem hegesztik az új alapokon nyugvó PUBG 2.0-át. Poopie elárulta, hogy rengeteg (negatív?) hozzászólást, ötletet kapnak, de nem érdekli őket, mert ez az ő játékuk, és bárki bármit mond, ők még maradni fognak, legalább 10 évig.

“Mostanában elbasztunk mindent…”

Sajnos a fentebbi mondat közben félbeszakították PoopieQueent, így nem csapott le az a bizonyos várható “de”, szóval nem tudjuk mit szeretett volna hozzáfűzni a fentebbiekhez, ezt mindenki fantáziájára bízzuk.

Elég érdekes kijelentés ez a 10 év, azért nem biztos, hogy a PUBG 10 év múlva is meg fogja állni a helyét jelen körülmények között, főleg hogy olyan rekordgyorsasággal veszítik el a játékosokat.

Ezt láttad már?

PUBG Corp: Az Epic öli meg a PUBG-t a szar motorjával

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva