Fortnite

Kellemetlen hiba miatt távozott Zoey a játékból – Már úton a segítség!


Még jó, hogy nem a legdivatosabb skinnel történt meg mindez.

Sokan arra lettek figyelmesek, hogy mikor a mai nap bejelentkeztek a Fortnite-ba és kedvenc Outfitjükkel, Zoey-val akartak játszani, a skin nemes egyszerűséggel le volt tiltva. Gondoltuk, hogy nem volt vele valami rendben, ezért vette ki a játékból ideiglenesen az Epic, ám arra nem gondoltunk, hogy ekkora volt a baj.

Néhányan arra lettek figyelmesek, hogy a Zoey skint viselő játékosokat az átlagnál nehezebb volt kiszúrni a pályán. Olyannyira volt nehéz őket kiszúrni, hogy egy glitch-nek köszönhetően, egy bizonyos távolságból teljesen láthatatlanná váltak a Zoey játékosok mind a csapattársak, mind pedig az ellenfelek számára.

Ami viszont érdekes, hogy mindez nem tüntette el a csákányokat és a fegyvereket, azok egyszerűen csak lebegni kezdtek a levegőben. Ám távolról szinte alig lehet kiszúrni a lebegő fegyvereket, így komoly előnyből indultak a Zoey skines játékosok.

A szokatlan játékhibát azért volt nehéz észrevenni, mert relatíve nagy távolság kellett ahhoz, hogy feltűnjön a probléma. Daniel Wills egy rövid videót is készített a Youtube csatornájára, amiben bemutatja, hogy pontosan miért is került ki a Zoey skin a játékból:

Ahogy az lenni szokott, amint tudott reagált is az Epic az ügyre, átmeneti ideig lezárták a skint, senki sem használhatja, egészen addig, amíg a fejlesztők javítják a rendszerhibát.

 

Az ilyen jellegű hibákat egészen gyorsan javítja a kiadó, így akár már a mai nap megérkezhet a hotfix a szerverekre. Sajnos ilyen jellegű hibával a jövőben is könnyedén találkozhatunk még, elvégre egy halom skin található már a játékban, s elnézve az érkezésük tendenciáját, ez a szám a jövőben csak növekedni fog, így az ilyen hibák előfordulásának esélye is nő. Szerencsére az Epic Games résen szokott lenni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva