Fortnite

Félelmetes teljesítmény! – Versenyen dőlt meg a PC-s Solo Kill világrekord


Vannak olyan játékosok, akiknek igazán jót tesz a nyomás.

Olyan, mintha mostanában minden napra jutna egy világrekord. Nem tudjuk pontosan megmagyarázni, hogy mi miatt történik mindez, de talán a sokkal mobilisabb játékmenet az, ami lehetővé teszi a játékosok számára az egyre több gyilkosság halmozását.

Persze még így is inkább a Duó és Squad felállások dominálnak a leginkább, többnyire a több emberes felállások szoktak rekordokat dönteni. Nemcsoda, hiszen a Solo mérkőzések során csak és kizárólag magunkra számíthatunk, az ilyen helyzetekben pedig sokkal könnyebb hibázni.

A legújabb Solo világrekordot a Fortnite fő platformján, PC-n sikerült ‘diddytheboy’-nak összelőnie, ráadásul amitől még félelmetesebb a teljesítménye, hogy mindezt egy Fortnite verseny kellős közepén érte el! A nyomás nagy valószínűséggel diddy-re nem úgy hat mint az átlagos emberre, 1000 dollár forgott kockán, a játékos pedig szinte zéró sebződéssel gyalulta végig a lobby-t, a végén egy igencsak impozáns 32-es kill score-ral zárva a kört.

A korábbi PC-s Solo kill világrekordot egyébként Baldy tartotta 30 darab gyilkossággal. Ebből is látszik, hogy a játék elindult inkább az agresszív akciók irányába, rekord rekord után dől meg, s még a Solo világrekordra is sikerült 2 killt rádobni, így ha legközelebb valaki PC-s rekorder akar lenni Solo módban, a teljes lobby egyharmadát el kell tennie láb alól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva