PUBG

Igazi hiánypótló: Íme a PUBG Monopoly


Itt nem kell a laggok és a desync miatt idegeskedni, itt egészen más dolgok fognak az őrületbe kergetni.

A jó öreg Monopoly-t számtalan kiadásban láthattuk már, ezúttal pedig egy komplett PlayerUnknown’s Battlegrounds verziót készített az egyik lelkes rajongó. Hatalmas felbontású, szóval bárki nyugodtan kinyomtathatja otthon, egyedül a kártyák hiányoznak, bár kis kreativitással bárki megcsinálhatja a saját verzióját otthon. Az alkotó első körben Erangelből alkotta meg a játékot, de azt ígérte, hogy megcsinálja Sanhokot és Miramart is, amennyiben sikeres lesz lesz a poszt, tehát érdekli az embereket. Mivel jelenleg ez az egyik legfelkapottabb téma, ezért hamarosan számíthatunk a további verziókra is.

Felidegesített a PUBG vagy épp karbantartás van? Ilyenkor kell előszedni a PUBG Monopoly-t!

Egyedül a Prison hiányzik a tábláról | Forrás: jrw777

Aki esetleg nem tudná, hogy hogy kell játszani, az alapkoncepció rendkívül egyszerű: A kockával haladva telkeket vásárolhatunk meg, vagy ha más már megvette, akkor a szállásért fizetni kell az illetőnek. A cél, hogy az azonos színű ingatlanokat összegyűjtve házakat emeljünk a telkekre, ezzel kisemmizve az ellenfeleinket.

Ez a játék barátságokat és családokat dúlt fel egy-egy party alatt. Hiszen hogy lehet az, hogy a saját anyánk nem adja el nekünk a hiányzó pirosat? Érhetetlen …

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

Monopoly társas PUBG, CS:GO és LoL kiadásban? A legjobb ötlet, ami a játékkal történhet

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva