Counter Strike

Végre észhez tért volna a Valve? Ezúttal nincs akciós CS:GO a Steam leárazások között


A szokásos csalóhullám ezúttal talán elmarad, a Steam Sale kínálatából ezúttal kimaradt a CS:GO.

A leárazások idején elszaporodó csalók évek óta megkeserítik a CS:GO játékosok napjait. Az olcsó ár ugyanis alt accountok ezreit hozza magával, amit a csalók nem sajnálnak, ha kitiltásra kerül.

Ilyenkor lényegében élvezhetetlenné válnak az alacsonyabb rangok MM-jei, és mindenki a ban hullámot várja.

Normál esetben a játék 12,49 euro a Steamen, ennyiért azért kevesen vesznek egy accountot kizárólag csalásra.

Vannak persze sokkal olcsóbb megoldások is, jelenleg 7,86 euro az alsó határ a nem hivatalos megoldások piacán. Itt gyakran az adóval való trükközés áll a háttérben, de akinek csak csalásra kell egy account, annak ez teljesen mindegy sajnos.

Amikor azonban bekerül a játék a Steam Sale kínálatába, a legális változat is ezen a szinten kezd mozogni. A Valve bevág egy 50%-os akciót, és máris egy 6 eurós kis accountról beszélünk. De ha csak 33%-ot engednek, már az is 8,17 euro. Ilyenkor jön a fentebb már említett csalási hullám, és az élvezhetetlen MM meccsek időszaka.

A 2018-as Halloween Steam Sale alatt azonban úgy tűnik, megúsztuk a leárazást.

A kínálatból ezúttal kimaradt a CS:GO, és ezzel együtt a csalók elszaporodása is. Elképzelhető, hogy a Valve is rájött a CS:GO leárazásának romboló hatására.

Persze az is lehet, hogy csak kivárnak Gabenék. November végén ugyanis jön az őszi nagy Steam Sale, simán lehet hogy akkorra időzítik a nagy CS:GO akciót.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva