Fortnite

Emlékeztető: Mikor és hogyan nézzük a ma esti Fortnitemares eseményt?


Minden, amit tudni kell az esti eseményről.

Egy újabb hatalmas durranást tervez az Epic Games. A rakétakilövés óta nem volt egyszeri esemény a játékon belül, viszont ma, november 4-én újból érkezik egy, amit a kíváncsi játékosok csakis egyszer fognak tudni végigkövetni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint belépni egy mérkőzésbe, egészen pontosan este 7-kor (19:00). FIGYELEM: A Playgroundból nem fogjuk látni az eseményt! (Szerk.: Az Epic Games ki is vette a játékmódok közül ideiglenesen, nehogy valakik emiatt maradjanak le a Fortnitemares-mókáról.)

A rakétakilövés ugyan csak néhány perces volt, de hihetetlenül látványosra sikerült. Ráadásul olyan változásokat eredményezett a játékban az utóhatása, hogy szinte biztos, Kevin ténykedése is több hónapra elegendő újdonsággal lát majd el minket.

 

Mi az, amire mindenképpen figyeljünk?

  • Jelentkezzünk be a kliensbe legalább egy órával az esemény kezdete előtt!
    • Szinte biztos, hogy leterheltek lesznek a szerverek, jobb ha a komoly sorokat elkerüljük még időben.
  • Semmiképpen se ugorjunk olyan helyre, ahol megölhetnek minket!
    • Ez egy elég röhejes tippnek tűnik, de emlékezzünk csak vissza, a rakétakilövés során volt, aki kill rekordot döntött, mert elkezdte vadászni a védtelen játékosokat.

 

November 3-án megrepedt a hatalmas Kocka Leaky Lake fölött, s elkezdett “szivárogni”. Ugyan a rakétakilövés is nagy területet érintett, ezúttal jobb lesz Leaky környékére orientálódnunk, hogy biztosan semmiről se maradjunk le.

A Butterfly Event 19:00-kor kezdődik!

Borítókép: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva