Overwatch

Gazdag családból bűnöző, egyszerű banditából körözött vezér – ezt tudjuk eddig Ashe sztorijáról


Az Overwatch legújabb hősének, Ashe-nek is megvan a maga háttér története, ismerjük meg közelebbről.

A BlizzConon mutatták be, és egy pillanat alatt lázba hozta az Overwatch fanokat. Az új DPS kinézetét és képességeit már ismerjük:

De lássuk mit tudunk magáról a karakterről?

Először is fontos leszögezni, Ashe egy rettentő összetett személyiség. Gazdag családba született, szülei fontos emberek voltak az üzleti világban. Lányukat azonban mellőzték sok elfoglaltságuk miatt, leginkább a családi omnic, Bob gondjaira bízták. Elizabeth Caledonia Ashe-t azonban untatta a semmit tevés, így rossz útra lépett és a bűnözés felé fordult. Mikor találkozott a bandita Jesse McCree-vel, élete örökre megváltozott. McCree és Ashe együtt követték el bűntetteiket, és Ashe rájött, mindig is erre vágyott.

Túljárni a célpontok eszén és aztán simán lelépni.

Bűntársaival együtt megalapította a Deadlock Gang nevű bandát, Amerika dél-nyugati vidékének legrettegettebb bűnszervezetét. Nem csak a törvénnyel, de a többi bandával is folyamatos harcot vívtak, melyet Ashe megpróbált feloldani, és békét hozni a bűnbandák között. Nem összefogni akartak, csak elérni hogy legalább egymástól ne kelljen tartaniuk. Elosztották a területeket egymás között, és a saját terepén mindenki maga harcolt a törvény képviselői ellen.

A terv működött, így Ashe hatalma a körözési listák tetejéig nőtt.

Ha belegondolunk, a Blizzard ismét alapos munkát végzett, képességei ugyanis tökéletesen illenek a sztoriba: “Túljárni a célpontok eszén és aztán simán lelépni”. A dinamit a vadnyugati bűnözők legjobb barátja, a Coach Gun pedig a sikeres lelépés egyik alapfeltétele. Végül pedig Bob, a házi omnic, akivel gyerekkorát töltötte.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva