Tech

Az 5 legjobb olcsó gépház – Amelyekben biztosan nem fogsz csalódni!


5 gépház, ami mellett nem fogsz elmenni szó nélkül.

Több gépépítős cikkünk alkalmával említettük már, hogy a gépház tekintetében gyakran nem egyezik az emberek véleménye, ezért mindenkire rábízzuk, hogy milyen gépházat választ magának. Azért természetesen a kinézet nem minden, fejben kell tartani, hogy több évre választunk gépházat, ezért érdemes odafigyelni az anyagminőségre, a kábelmenedzsmentre, az akusztikára na meg a megfelelő légáramlásra. Sajnos rengeteg silány minőségű ház van a piacon, ami bár külsőre jól néz ki (vagy épp túl bazári), de ha az anyagokon és a gép minden elemén spórolnak, abból általában semmi jó nem sül ki, egy ilyen ócska házra pedig senki sem szívesen bízná a gépét. Ezúttal a legolcsóbb, ám már vállalható házakat kerestük meg nektek, amelyek többnyire 10-15 ezer forint környékén megvásárolhatóak és nyugodtan rájuk bízhatjuk a gépünket jó pár évre.

Szolid, ám népszerű

Cooler Master N300

13 000 Ft

A Cooler Master N300-a már-már kultikussá vált a gépépítők között, ugyanis ez az első olyan házak egyike, amely az árához képest kellemes anyagokkal operál, emellett megtalálható benne kábelmenedzsment alapjai és a szellőzése is kellemes. Nem extravagáns, de nem is ezért vásárolják ezt a típust, rejthet egy 100 ezres vagy egy 500 ezres konfigot is ugyan úgy.

Zajszigetelt gyönyörűség

Zalman R1

14 000 Ft

Az R1 is egy visszafogottabb, letisztult típusa a Zalmannak, amely kábelmenedzsmentes, jól szellőző, kapott porszűrőket is és ráadásul zajszigetelt is. Az anyaghasználata meglepően jó az olcsó mivolta ellenére, emellett a házon állíthatjuk a ventilátorok fordulatszámát és akár vízhűtést is pakolhatunk bele. Rengetegen a legjobb belépőszintű háznak tartják a rengeteg extra miatt, ráadásul kapható fehér verzióban, ami még vadabb.

Brutális fényáradat

Zalman i3 Series

12 000 Ft

Az i3 maximálisan rámegy a kinézetre és a fényáradatra, de ez szerencsére nem megy a hűtés rovására. Gyárilag 4 darab fehér színben pompázó ventilátorral szerelték, a kinézete pedig első látásra a többszörösébe kerülő gépházakra emlékeztetnek. Az oldala teljes plexi, kitehetjük a kedvenc SSD-nket a kirakatba, van mellette kábelmenedzsment és ventilátorszabályzás. A 12 ezres árcédula ellenére egyáltalán nem néznénk egy olcsó háznak ezt a modellt sem.

A futurisztikusan elegáns

Cooler Master MasterBox Q300L

13 000 Ft

A CM új üdvöskéje, ami az alsókategóriát már sikeresen meghódította. Egy viszonylag kis házról beszélünk, hiszen mATX méretre lett tervezve, emellett ötletes dizájnt kapott és rendkívül jól szellőzik a kicsike. Az oldalsó panelje moduláris, kapott jó pár porszűrőt és az alap kábelmenedzsment megtalálható már ebben is, mindez 13 ezer forintért pedig rendkívül jó vétel.

A brutális fenevad

Deepcool Matrexx 55

14 000 Ft

A brutális méretet szó szerint kell érteni, ugyanis egy E-ATX házról beszélünk, ami az iménti Q300L-hez képest szó valóban hatalmas. A Deepcool új háza gyönyörű edzett üveg oldallapokból álló ház, azoknak, akik szeretik, ha egyedi a gépházuk és van bőven hely a kedvenc alkatrészeinek. Kábelmenedzsment, RGB világítási effekt a házba építve és kellemes anyagminőség mindössze 14 ezer forintért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva