Fortnite

Saját rajzfilm, a haterek legyűrése, zenélés és még több Fortnite: ez lesz Ninja 2019-ben


A legnépszerűbb Fortnite streamer a The Verge-nek adott exkluzív interjút, főszerepben a jövőjét firtató kérdésekkel.

“A kiégés veszélye nem fenyeget, de elég fárasztóak a napjaim” – kezdte az interjúban Ninja. Egyelőre nem akarja feladni naponta érkező streamjeit és a rengeteg egyéb kontentet mindezek mellett. “A feleségemmel próbálunk annyi időt együtt tölteni, amennyit csak lehet. Ez persze nem egyszerű. Hiszen a pihenő időnk sem esik mindig ugyanakkorra, és egy éve nem voltunk nyaralni sem. És legalább még egy évig nem is tervezzük, szóval azt kell beosztani, ami időnk marad.”

Ninja elárulta, pontosan tudja, hogy ez így nem egészséges, de addig akarja ütni a vasat, amíg még meleg. Szívesen feláldoz pár évet teljesen az életéből, de az eredmény magáért beszél majd. Az interjú további része főleg Ninja jövőjét firtatta, a streamer következő egy évére fókuszált a legtöbb kérdés.

Ninja tervei 2019-re:

  • Továbbra is pozitívnak maradni, és legyűrni a rengeteg hatert. Ninja szerint az őt bántó kommentelők igazából saját életükkel elégedetlenek, és ezt akarják átragasztani másokra is. Saját tartalmaival igyekszik továbbra is pozitivitást hozni ezen emberek életébe, hogy ne legyen szükségük a negativitásra.
  • Szeretne harcolni a Fortnite-ért, és bebizonyítani a kétkedőknek, hogy igen tud még nagyobbra nőni a játék. Továbbra is ez marad a fő játék a streameken, a jövőben is együttműködik majd az Epic Games-szel a hivatalos Fortnite kontenteken.
  • Szeretne belevágni a zenébe is valamilyen módon. Konkrét terve még nincs, de jó kiindulási alap lehet a Pro Am verseny, ahol a DJ sztár, Mashmallow volt a párja. A jótékonysági versenyt egyébként ők ketten nyerték, szóval egy közös Fortnite-himnusz biztosan nagyot szólna.
  • Szeretne saját rajzfilmet is, melyben az egyik karakter hangját is szívesen adná. A szinkronizálás abszolút új terep lenne, de érdekes kihívás egy streamer számára.
  • Természetesen a szponzorok listáját is tovább szeretné bővíteni, valamint erősíteni a mostani partnereket. És nem csak a gaming világon belül, szívesen lenne az arc a gamer és nem gamer világ közötti határvonalon is.

Az eredeti, angol nyelvű interjút itt találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva