Hearthstone

Új Classic lapok és Rastakhan előrendelés: megjött az új Hearthstone patch!


Befutott a legújabb frissítés a Hearthstone-hoz.

Ahogy arra számítani lehetett, a hét elején befutott a legújabb Hearthstone patch, amely elhozott számunkra néhány régóta (és kevésbé régóta) várt újdonságot. Lássuk, mi volt a frissítésben!

Rastakhan Bundle-ök

Immáron a játékon belüli Shopban is elérhetőek az új kiegészítő, a december 4-én megjelenő Rastakhan’s Rumble előrendelői csomagjai. A The Boomsday Projecthez hasonlóan most is két bundle közül választhatunk, ám ezúttal nem egy drágább, hanem egy olcsóbb alternatívát kaptunk a szokásos 50 dolláros / eurós pakk mellé.

The Challenger’s Bundle ($19.99)

  • Ready to Rumble hátlap
  • 17 Rastakhan’s Rumble pakk

Rastakhan’s Rumble Bundle ($49.99)

  • Új alternatív Shaman hős (King Rastakhan)
  • Ready to Rumble hátlap
  • 50 Rastakhan’s Rumble pakk

Új Classic lapok

Lassan már két hónapja annak, hogy a Blizzard bejelentette, hogy négy új Classic lappal fog bővülni a játék – végül egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy ténylegesen is bekerüljenek. Aki esetleg korábban lemaradt volna a hírről: ők lennének azok.

   

Hogy miért pont a Mage, a Warlock és a Rogue class kapott új lapokat? Leginkább azért, mert a fenti kártyák a Hall of Fame-be kirotált Classic lapokat (Power Overwhelming, Conceal, Ice Lance, Ice Block) hivatottak pótolni, hogy a Standard módban is megmaradjon az egyensúly az egyes class-ok között, már ami a mennyiségeket illeti. Ezért is van az, hogy inkább “töltelék” lapokat kaptunk csak, hiszen ezeknek tényleg csak helykitöltő szerepe van.

Az új kártyákat pont ugyanúgy lehet megszerezni, mint a többi Classic lapot: a pakkokból kibontva vagy dustból lecraftolva.

A fentiek mellett fontos változás még, hogy a Blizzard tovább finomított a mobil applikáció működésén. A legfontosabb, hogy az illusztrációkon keresztül csökkentették az alkalmazás méretét. Emellett a meccsek közben nem megy majd letöltés a háttérben, ha erre van szükség, hogy ezáltal is javuljon a teljesítmény.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva