PUBG

Percenként 9 embert bannolt a PUBG anti-cheat rendszere a múlthéten


Rengeteg csaló akadt fent ezúttal is a PUBG Corp. szűrőjén.

A PUBG Corp. ismét kiadta az időközi statisztikáit, ami ezúttal is elég húzósra sikeredett. Korábban már a hardveres ban bevezetésén voltak, ám erről még azóta sincs túl sok információ, a múlthéten viszont a PUBG anti-cheat rendszere(i) 9 játékost kaptak el minden egyes percben, vagyis igazából még többet, mint 9, csak hát embert azért mégse darabolnánk, ha nem muszáj.

Összesen pedig 93 599 embert bannoltak egyetlen hét alatt.

A játékosok neveit ezúttal is közzétették, persze csupán némi titkosítást követően. A múltkori 210 ezres banhullámhoz képest egyébként nem is olyan vészes ez a mostani eredmény, valószínűleg az amúgy rendkívül szigorú rendszeren enyhítettek, hiszen az utóbbi időben a csalók sem kapnak örökös bant elsőre. A szomorú az egészben, hogy volt, aki a 3. alkalommal is lebukott csalással, egész pontosan aim+wh kombóval, a rendszer fel is ismerte a report alapján, hogy tényleg nem tiszta valami, de csak ideiglenes kitiltásokat kapott mindig az illető.

Úgy tűnik a PUBG anti-cheatje már a csalóknak sem ad instant örökös bant

Nem tudjuk, hogy mindez miért történik, bár azért van egy erős tippünk, hiszen a korábbi teleportálós, illetve a pálya alá esős incidens után, amikor is több játékost bannoltak a játék hibája miatt, eléggé negatív visszhangot keltett. Persze volt ez így már egy fél éve is, csak akkor még sokkal többen játszottak a játékkal.

FPS figyelő: A PUBG lassan a mélyponton, de a CS:GO és a R6S is gyengült

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva