Counter Strike

Félre az ellentétekkel! Új magyar szupercsapat született DEv és flash vezetésével


Az inaktív játékosok visszatérésével és flash-sel kiegészülve teljes gázra kapcsol az új magyar ötös.

Az ICL-en még Pixel néven nyertek plummal, a WESG kvalin már Onlymid néven meneteltek a legjobb 8-ig flash segítségével. Eredetileg mindkettő csak mixnek indult, de úgy tűnik a WESG csapat hivatalosan is összeáll.

DEv, Aaron, bodito, bzt és flash újra beizzítja a magyar csodacsapatot.

DEv és flash kapcsolata nem mindig volt felhőtlen, aki követi a magyar mezőnyt az pontosan tudja. Két éve sodorta össze őket először a sors, mat1 eltűnt útlevele miatt. Ekkor ugyanis flash ugrott a Pixel mellé ötödiknek, a WESG európai döntőjén.

Azóta mindketten sok lineupot kipróbáltak már, mostanra pedig megérett az elhatározás, hogy hivatalosan is közös csapatba játsszanak:

“Újra pereg a CS, most először hivatalosan is flash-sel együtt. Nem akarunk nagy felhajtást, nincs announcement, sőt még név sincs. Egyelőre marad a Pixel aztán mad megátjuk.” – mondta új csapatáról DEv.

Az erős nevekből álló új magyar csodacsapat tehát megkezdte felkészülését a következő hónapokra. Gondoljunk csak bele, ha nulla készüléssel a WESG kvali Top8-áig jutottak, mi lesz ha mostantól gyakorolnak is?

November 21-én a WESG selejtezők második fordulóján élőben is megnézhetitek őket, magyar közvetítés mellett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva