Fortnite

Így néz ki a Hunting Party skin! – Megjöttek az NFL játékosok modelljei is


Nem éppen ilyen skinre vágytunk Epic Games...

A v6.22-es frissítés sem kivétel, érkezett egy rakás új Item Shop tartalom a forrásfájlokba. A napokban az Epic Games bejelentette, kollaborációba lépett az USA legnagyobb sportszervezetével, az NFL-lel, ez pedig azt fogja erdeményezni, hogy november 9-től a hivatalos NFL csapatok mezében apríthatjuk ellenfeleinket a Fortnite világán belül. Eddig még csak egy bemutató videót kaptunk a kiadótól, ám most, a v6.22-nek köszönhetően már a játékbeli modelleket is megtekinthetjük.

Valamint megérkezett a Battle Pass rejtett kinézete is, a forrásfájlok felfedték a “Hunting Party” Outfit kilétét!

Az egyik női NFL játékosmodell – Epic Games

 

Az egyik férfi NFL játékosmodell – Epic Games

 

“Polkorrekt” az Epic Games, ugyanis nemcsak NFL játékosokkal, hanem akár bírókkal játszhatunk majd a jövőben. Nem szeretnék diszkriminálni a bírói ambíciókkal rendelkező játékosokat.

Férfi bíró – Epic Games
Női bíró – Epic Games

Ezúttal sem hagyott cserben minket az Epic Games, ahogy az lenni szokott, az aktuális Battle Pass rejtett kinézete is arcra esett, sikerült egy egészen unalmas koncepcióval előállnia a kiadónak. Sajnos ez már tendencia, eddig még nem nagyon volt olyan szezon, aminek a rejtett Battle Pass Outfitje elnyerte volna a közösség nagy többségének a tetszését…

Hunting Party – Epic Games

A cikk természetesen frissül, ha további tartalmakra bukkanunk a v6.22-es forrásfájlok között!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva