Akciók

Akciófigyelő: Limitált ideig ingyenes a PUBG és a PES 2019 Xboxon!


Óriási akciókkal készült a Microsoft, de nem árt azért sietni!

Ilyen nagyszabású akciót már nagyon rég láttunk. Ezúttal limitált ideig ingyen behúzhatja minden Xbox One tulajdonos a PES 2019-et és a PUBG-t. Az ajánlatok csak korlátozott ideig élnek, azt sajnos nem közölte a cég, hogy ez pontosan mit is takar, ezért ajánlott mindenkinek minél hamarabb megszerezni a játékokat, hiszen aki behúzza most, az valószínűleg örökké megtarthatja, tehát nem csupán korlátozott ideig lehet majd játszani a két játékkal. Feltehetőleg egyébként egy 24 órás akcióval állunk szemben.

A PES 2019-et itt találjátok

A PUBG-t pedig innen tudjátok lehúzni

A pletykák szerint a PUBG hetek múlva PS4-re is megjelenik, könnyen lehet hogy épp emiatt van az akció. A Fortnite sikereit nézve pedig azt is el tudjuk képzelni, hogy hamarosan az összes platformra ingyenessé teszik a játékot, csak kérdés, hogy hogy fognak megbirkózni az ezzel járó csalóáradattal.

Update:

Sajnos úgy tűnik, hogy túl hamar ittunk a medve bőrére. A hatalmas hype-ot követően a Microsoft nyilatkozatot adott ki, amiben lerántották a leplet a “limitált időről” és sajnos nem tarthatjuk meg véglegesen, hanem csupán a hétvégén élvezhetik az Xbox One tulajdonosok a fentebb említett két játékot, egész pontosan november 11-éig.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva