Fifa

Két duplázó is befért a hét csapatába: íme a TOTW8!


Bemutatta a nyolcadik hét csapatát az EA Sports a FIFA 19-ben.

Az előző héten nem panaszkodhattunk a Team of the Weekre, hiszen olyan játékosok kerültek be a hét csapatába, mint Suárez vagy Godin. Ezen a héten valamivel gyengébb lett a felhozatal, de azért így sem lehetünk elégedetlenek – nézzük, hogy ezúttal kiket válogatott be az EA Sports, íme a Team of the Week 8!

Akinek biztos helye volt a kezdő tizenegyben, az Mertens, aki mesterhármassal és gólpasszal vívta ki a helyét a hét válogatottjában. Külön ki kell azonban emelni Felipe Anderson és Timo Werner párosát, akik egyaránt második alkalommal szerepelnek már a FIFA 19-érában a Team of the Weekben, elég erősen kezdték tehát a szezont!

Az új In Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva