Fortnite

Hunting Party: Interaktív back bling, állítható kinézet? Így máris jobban hangzik!


Az Epic végre teljesítette a játékosok kérését.

A kedd délelőtt megérkezett 6.22-es frissítés fájljai között már megtalálhattuk a 7 darab hét küldetéseinek teljesítése után járó “Hunting Party”  skin képét. Azóta sokkal több információ látott napvilágot az adatbányászoknak hála. Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak egy sima szettről van szó.

Így néz ki a Hunting Party skin! – Megjöttek az NFL játékosok modelljei is

In-game barátságosabban néz ki!

A kiszivárgott képek után nem sokat kellett várni az első valódi screenshotra, ahol már a játék locker szekciójában tekinthetjük meg az új jövevényt.

A legendary outfit az “A.I.M.” nevet kapta, külön érdekesség, hogy egy másik színű változatát is megtalálták a fájlok között. Választható kinézettel készül az Epic Games, vagy esetleg mást tervez azzal a verzióval? Hamarosan megtudjuk.

Végre egy igazán interaktív back bling!

A szett igazán értékes és érdekes eleme viszont egyértelműen a kinézethez tartozó “táska” lesz. Az Epic végre teljesítette a játékosok kérését.

Bizony-bizony, a back bling számolni fogja az öléseinket egy szép kis kijelzőn. Eddig is voltak tárgyak amik reagáltak a killek mennyiségére, de ilyen szintű visszajelzést most láthatunk először a játékban!

A szett része még egy “A.X.E.” nevű pickaxe, ezt feltehetőleg majd az Item shopban vásárolhatjuk meg. Az első benyomások nem voltak túl meggyőzőek a Hunting Party-val kapcsolatban, azonban a fenti információk sok játékos szívét megenyhítették. Nektek mi a véleményetek? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva