League of Legends

Nyert a közösség – A Riot változtatott a “Variant” skinek árazásán


Azért így már jobb a leányzó fekvése.

A Riot Games az új Disney. Legalábbis a legfrissebb hírek alapján egészen könnyen kijelenthetjük mindezt. A League of Legends ugyanis szintén elkezdett újrahasznosítani.

Bombaként robban a hír, miszerint egy “teljesen új” skincsaládot köszönthetünk hamarosan a játékban, melyek nem mások, mint a Pizsamás Őrzők (Pajama Guardians). Aztán megnéztük őket jobban, s kiderült, az új koncepciók csak a Star Guardians skinek újrahasznosításai.

A Riot Games ezek mellett bejelentette a Solar Eclipse Leona megjelenését, ami a Lunar Eclipse Leona párjaként kerül majd be a játékba. Ezekkel az újdonságokkal pedig egy teljesen új kategóriának, a “Variant”, vagyis a variáns kinézetek érkezését jelentette be a kiadó.

Lényegében ezek a skinek úgy működnek mint a Chromák, annyi különbséggel, hogy ezekhez a Variant skinekhez új modellek és egyéb VFX-ek tartoznak.

Adva van tehát a kérdés, hogy ha egy korábbi verzió megtalálható a gyűjteményünkben, akkor az új valamivel olcsóbb lesz-e?

A válasz pedig egy határozott igen! A Riot Games mikor bejelentette a Variant skinek érkezését, az ajánlat 30%-os akciót jelentett a még nem birtokolt elemre. Ezt a közösség egyhangúlag kicsinek titulálta, így a Riot Games úgy döntött, enged a közösség nyomásának és újragondolják a matekot.

A végeredmény 15%-os javulást hozott, a Variant skinek 45%-kal lesznek olcsóbbak, ha birtokoljuk az egyik formát, ezt néhány órája Riot I Am Carlos jelentette be a League of Legends Boards fórumon.

Azért ez így már egy sokkal jobb ajánlat a kiadótól. Azt még sajnos nem tudni, hogy mikor érkeznek pontosan ezek az úgynevezett Variant skinek, még az sem teljesen biztos, hogy a következő frissítésciklusban benne lesznek. De az biztos, hogy még idén lecsaphatunk majd rájuk az éles szervereken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva