Fortnite

Pedofilnak nézték, de kiderült hogy csak egy Fortnite streamerA vicces történet szerencsére jó véget ért és kiderült az igazság.

Jack ‘CouRage’ Dunlopot bár sokan nem ismerik, de már jó ideje a legnépszerűbb streamerek közé tartozik és már közel 1 millió követője van az egykori Call of Duty kommentátornak. Avalanche, aki szintén streamer, pedig azzal a remek meglepetéssel ajándékozta meg két rajongóját, hogy vele és CouRage-dzsel együtt tolhatják a Fortnite-ot.

Ninja streamjében is feltűnt már jó párszor

A fiatal rajongók pedig teljesen elveszítették az eszüket, amikor egy játékba kerülhettek a kedvenceikkel. Ez még benne is volt a pakliban, ám arra egész biztosan nem számított egyikőjük sem, hogy a rajongók anyukája is a mikrofon elé kerül, na arra pedig még kevésbé, hogy kellemetlen kérdéseket fog feltenni számukra:

“Uh, oké és te általában ilyen idős fiúkkal szoktál játszani? Tudod egyáltalán, hogy hány évesek?

CouRage persze próbálta profi módjára kezelni a váratlan helyzetet:

“Oh, figyelj, ők szokták nézni a videóim és azért jöttem, hogy meglepjem őket, mindössze csak ezért játszunk együtt”

A 10 éves játékos anyja pedig tovább puhatolózott:

“És általában ilyen idős fiúkat szoktál meglepni? A fiam örül hogy játszhat veled, de szeretném tudni, hogy milyen gyakran szoktál ilyesmit csinálni…”

Majd megragadta a szót CouRage és elmagyarázta, hogy ő egy youtuber és hogy csak a srácok kedvére szeretne tenni, továbbá megnyugtatta a 10 éves fiatal édesanyját, hogy ha szeretné a fia bármikor kiléphet a játékból, egyáltalán nem kötelező vele játszania.

Ezek után az anya átgondolta és megengedett a fiának egy játékot a streamerrel. A poénos jeleneteken felül egyébként jó látni, hogy vannak szülők, akik komolyan veszik az internet veszélyeit és az online jelenlétük alatt is figyelnek a gyerekükre, nem pedig csak beültetik a gép elé és magára hagyjál. Igazi pozitív példával jár elő a többi szülő számára, hiszen az, hogy egy gyerek “gépezik” jelentheti azt is, hogy programozni vagy akár nyelveket tanul, kikapcsolódik, de rosszabb esetben akár ismeretleneknek is kiadhatja a szülei bankkártya adatait. Szóval le a kalappal az ismeretlen anyuka előtt.

Ezt láttad már?

A 10 éves fiú a mozgássérült egyedülálló anya összes pénzét Fortnite-ra költötte

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva