PUBG

A közösség már megint kiakadt a PUBG Corp.-ra – Ezúttal nem hiába


A játékosok ezúttal sem kegyelmeztek a PUBG Corp.-nak, ám most van is rá okuk...

Az utóbbi időben szinte minden a feje tetejére állt és nem igazán látható, hogy mi a a PUBG Corp. koncepciója a játékkal kapcsolatban.Ez természetesen a játékosoknak is feltűnt, mint ahogy a hatalmas játékosbázis csökkenés is, akik pedig a játék mellett állnak még mindig, azok is elégedetlenek javarészt. Nagyon dicséretes dolog volt a desync hiba javítása, de még ez sem egészen azt jelenti, mint aminek gondoltunk, ugyanis a desync nem teljesen szűnt meg, de ezt már csak Hawkinz fűzte hozzá a hivatalos közleményhez (a cikket frissítettük). Persze nagyon örülünk, hogy végre sikerült ezt a hibát némileg kezelni, de ennyi idő után már tényleg ez volt a minimum.

A skinek árazása

Sokan várták már, hogy végre megérkezzen Harley Quinn és Joker a DC univerzumából, ám ilyen durva árakat kevesen jósoltak. Jelenleg 26 dollárt kérnek csupán a Harley szettért, miközben a játék 30 dollárba kerül. A Fortnite-ban az ingyenes mivolta ellenére olcsóbbak a skinek, pedig ott az Epic az ezekből befolyó pénzekből tartja fent a szervereket. A PUBG Corp. pedig egyre csak emeli az árakat, ami mögött valószínűleg nem az óriási licencdíjak állnak, hiszen a Halloween eventben is nagyon zsebbe kellett nyúlni ha egy-egy skinre szert akartunk tenni. Nagyon úgy fest, hogy a megmaradt játékosokon akarják még jobban megszedni magukat, ez pedig eléggé unszimpatikus a játékosok szerint.

“Egy haldokló játék jelei. A legtöbbet akarják kiszedni a malacperselyből, még azelőtt hogy lehúznák a függönyt.”

“Ha szerinted 10 dollár rendben van 1 skinért, akkor ott vannak bajok. De ha 25 dollár is oké egy skinért, az már klinikai eset. És még mindig van olyan, aki megveszi ezen az áron, őrület.”

Persze nem mindenki ért ezzel egyet:

“Nem tetszik, nem veszed meg. Ennyi.”

FIX PUBG projekt

Korábban több alkalommal került már szóba, hogy mi lesz a FIX PUBG sorsa. Ahogyan az várható volt, annyi hiba merült fel minden egyes update után, hogy egyszerűen nem tudták tartani az október végére kitűzött időpontokat. A projektben egyébként nagyon sok dolgon javítottak, ezt csak az nem látja, aki nem akarja, de a kommunikáció hiánya megölt mindent. A a projekt közben minimálisan kommunikáltak a tervekkel kapcsolatban bármit is,  a határidő lejárta után pedig nem közöltek semmit, vagyis csupán ennyit:

“Az elkövetkezendő hetekben tájékoztatunk majd a dolgokról, a javításokat határozottan el fogjuk készíteni.”

Több, mint egy hete csupán ennyi volt a hivatalos kommunikáció, ezért nem csoda hogy kiakadtak a játékosok, hiszen folyamatos tájékoztatást ígértek a projekt kezdetekor. Ahelyett pedig, hogy megoldották volna a hibákat, megannyi régi és új bug jött elő, hogy azt már képtelenség fejben tartani.

Eventek

A szokásos hétvégi eventeket egész sokan kedvelték, mert némi változatosságot tudtak csempészni a játékba a fejlesztők. Kezdetben lemondták szinte kivétel nélkül ezeket az eseményeket, az utóbbi időben pedig már be sem jelentenek semmiféle hétvégi eventet. Emiatt kevesebben panaszkodnak,  ami érthető, hiszen nem ez élvezi a legfőbb prioritást jelenleg. A kommunikáció hiánya azért itt is szembeötlő.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az elkövetkezendőkben, de amióta Riggles elhagyta a vállalatot, azóta nagyon gyenge a PUBG Corp. kommunikációja, ezen mindenképp javítania kellene a cégnek.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva