Gaming

Decemberi kívánságlista: 3 dolog, amit sürgősen helyre kell tennie a SupercellnekÖtletelünk a decemberi frissítés kapcsán a realitás talaján maradva.

Lassan elérkezik az év vége, az utolsó frissítés, ami kapcsán úgy gondoljuk, hogy valami nagyot illene produkálnia a Supercellnek.

Jöjjön három változtatás, amit a decemberi frissítésben szívesen látnánk!

1. A ranglétra helyrehozása

Több hibát is fel lehetne sorolni a ranked terén, de mind közül azt gondolom a legnagyobb a lapszintek közötti különbségek.

Egy játéknak nem kéne ekkora akadályokat állítani a játékosok elé olyan aspektusban, mint a fair meccsek létrehozása egyenlő lapszint által –  20 legendary kártya a maxos szinthez nevetséges, ezeket kéne csökkenteni.

Képtalálat a következőre: „card leveling clash royale”
forrás: Clash for Dummies

Mi lehetne a megoldás annak érdekében, hogy a kiadó ne essen el plusz bevételtől?

Nos az emote-ok egyrészt ezt a célt szolgálják, másrészt nyugodtan lehetnének pénzért vásárolható skinek. Télapó sapkában, puttonnyal mászkáló Ice Golem – simán jöhetne!

2. Extra motiváció Clan Warhoz

A saját klánomban átlagosan az emberek fele szokott részt venni a harcokban (akármennyire próbálkozok aktív emberek felvételével) – de nem tudom igazán hibáztatni őket.

Gondoljunk csak bele: az, hogy már goldot se kapunk egyből a Collection Day során, még kevesebb “kézzel fogható” jutalommal kecsegtet.

Képtalálat a következőre: „clan war clash royale”

Megoldás: az arany maradhat a war végén, azonban bónusz lapokkal (csak kis mennyiségben, 10 common, néhány rare, vagy 1 epic) lehetne tovább motiválni a játékosokat – akár minden lejátszott csata után (vagyis maximum háromszor)!

3. Tényleg epikus vasárnap

A jelenlegi Epic Sunday elég harmatos mai mércével: 4 epic lap nem sokat tesz hozzá a gyűjteményhez, ugyanakkor a társaknak goldért és XP-ért adhatók nem rosszak.

No meg persze a 4 lap sem, így nem vennénk ezt el, hanem bővítenénk: kaphatnánk egy epic tokent ezen a napon, hogy cserélgethessünk.

Képtalálat a következőre: „epic sunday clash royale”
forrás: Clash Royale Kingdom

Ha esetleg ez túlzás, akkor havi egy alkalommal adhatna ilyet a Supercell.

Nem teljesen légből kapott az ötlet: EBBEN a Reddit posztban több dolog is felmerül, és az egyik fejlesztő pozitívan tekint levelében az olvasottakra.

Ti minek örülnétek a legjobban a decemberi frissítés kapcsán?

Borító: newsweek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva