Fortnite

Érkezik A.I.M. – Titokzatos repülő hangok és ejtőernyők jelentek meg a pályán


Újabb nagyszabású eseménysorozatot készít elő az Epic.

Alig néhány nap telt el a nagyszabású Butterfly Event óta, az Epic Games máris igyekszik felvázolni a Fortnite következő “fejezetét”. A mai nappal élessé válnak azok a kihívások, melyek végeztével megnyithatjuk magunknak a Hunting Party fedőnévvel ellátott, A.I.M. Outfitet.

A.I.M. és a hozzá tartozó Back Bling – Epic Games

Ami érdekes, hogy minden szezonban ezek a rejtett karakterek azok, akik hoznak valami újdonságot a játékba, s előkészítik a következő szezont. Így volt ez a Visitor esetében is, valamint emlékezzünk csak vissza, hogy a Road Trip fedőnévvel ellátott karakter pedig többek között Tomato Temple eljöveteléért volt felelős. Szinte biztos tehát, hogy A.I.M. is egy nagyobb kirakós része, ám ezúttal valószínűleg egy szervezet lesz mindenért felelős, mely a Fortnite világában keresendő, nem pedig az űrből, vagy egy tér-idő kapunk keresztül.

 

Heard a plane in-game from r/FortNiteBR

A.I.M. eljövetelének előkészülete már a tegnapi nappal elkezdődött, ám ezt még akkor a játékosok nem tudhatták. Néhány menetben titokzatos repülőgép hangokat lehetett hallani, senki sem tudta, hogy ez pontosan miért történik. Az Epic Games ma reggelre megmagyarázta mindezt, mint kiderült, nagy valószínűséggel a harci robotokat valakik ekkor dobták le a pályára, s jelenleg várnak arra, hogy aktiválják őket.

Reddit

A pályán ugyanis megjelent néhány ejtőernyő maradvány (a képen látható Flush Factory-ben keresendő), aminek a mintázata árulkodó lehet. Az ernyőkön látható embléma ugyanis megtalálható az A.I.M. Outfiten is, a robot karjára ugyanis pontosan ugyan ez a logó van felfestve.

Szinte biztos, hogy meghatározó lesz a robotok megjelenése a játékban, ám azt, hogy egészen pontosan milyen funkciót fognak betölteni, jelenleg csak az Epic Games tudja. Ám az biztos, hogy eseménydús néhány hét elé nézünk!

Ezt láttad már?

Vajszívű Epic Games: a szezon legkönnyebb hetével segítenek hozzá a Hunting Party skinhez

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva