Hearthstone

Nem csak mobilon, PC-n is megváltozott titokban a pakknyitás


Mostantól a PC verzióban is könnyebben fog menni a bontogatás.

Ahogyan arról tegnap már olvashattatok, a legutóbbi Hearthstone patch egy “titkos” változtatást is tartalmazott, sokkal egyszerűbbé vált ugyanis a pakkok kibontása a játék mobilos verziójában. Persze ez a változtatás sem nyerte el mindenkinek a tetszését, de általánosságban kijelenthetjük, hogy kényelmesebbé vált a folyamat – főleg nagyobb mennyiségnél.

A játékosok azóta felfedezték, hogy a PC verzióban is történt egy változtatás a bontogatást illetően, amiről egy szót sem szólt a Blizzard a patch kapcsán:

Most már elég a Space gombot megnyomni a kártyák felfedéséhez, nem kell egyesével végigkattintgatni őket.

A mobilos változattal ellentétben ráadásul ennek a megoldásnak nincs semmiféle “hátránya” – az ottani újítás kapcsán sokan nemtetszésüket fejezték ki, mondván az előre meghatározott sorrend, illetve az automatikusan felvillanó ritkaságok elveszik a bontás “rituálé” jellegét.

A jó hír az, hogy ez összességében sokkal-sokkal egyszerűbbé és áramvonalasabbá teszi a pakkok kinyitását PC-n, a Space gombnak ugyanis már korábban is volt funkciója: középre lehetett tenni vele a soron következő bontatlan pakkot. A kettő együtt azt jelenti, hogy mostantól elég lesz nyomogatni vagy nyomva tartani a Space gombot, ha nagyobb mennyiségű csomagot szeretnénk kinyitni, ami mondani sem kell, jelentősen meggyorsítja az egész folyamatot.

Ez most, kevesebb mint egy hónappal az új kiegészítő, a Rastakhan’s Rumble debütálása előtt több mint örömteli újítás, hiszen a december 4-én esedékes megjelenés során rengeteg pakkot fognak kibontani a játékosok. A többség pedig régóta várt már arra, hogy legyen valami egyszerűbb módszer 50, 100 vagy akár még több csomag kinyitására, és bár továbbra is csak egyesével tudjuk kibontani a pakkokat, most már legalább nem kell kattintgatnunk hozzá, hanem elég egyetlen gombot nyomva tartani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva