PUBG

Megérkezett az év update-je: A PUBG Corp. javította a desync-et!


Az eddigi legjobb frissítés érkezett meg hajnalban.

Szinte már-már hihetetlen hírekkel rukkolt elő a mai nap a PUBG Corp. Az éj leple alatt nem érkezett hír az új hétvégi eventről, pedig a Joker&Harley skinek után sokan számítottak valami újdonságra és ezeket általában csütörtök hajnalban szoktál bejelenteni. Most viszont valami sokkal jobbat kaptunk, már várnunk sem kell a hétvégéig.

“Javították a hibát, ami miatt a többi játékos mozgásanimációja késleltetve bizonyos esetekben.” 

A PUBG Corp. állítása szerint emiatt volt desync a szervereken, persze csak akkor, ha épp az adott szerver nem volt túlterhelt és szerencsére az utóbbi időben ez nem igazán jellemző a szerverekre, bár az is igaz, hogy jóval kevesebb játékos játszik mostanában.

Mi az a desync?

Biztos találkoztatok már ezzel a jelenséggel, ez gyakorlatilag a szinkronizálatlanságot jelenti. Lényegében arról van szó, hogy a játékosok lassabban kapnak válaszidőt a szervertől, ezért történnek azok a szomorú esetek, amikor befutunk egy fal mögé, majd pár másodperc múlva knockolnak, hiába láttuk úgy, hogy már nem találtak el.

A jelenséget nagyszerűen reprezentálja az alábbi videó:

Még nézni is rossz: Amit te látsz vs. amit a szerver érzékel

A frissítést a reggeli órákban eszközölték, szóval aki esetleg még hajnal óta játékban van, az indítsa újra a kliensét és élvezze a desync mentes életet. Köszönjük PUBG Corp.!

Update:

Hawkinz pontosított a dolgokon és állítása szerint nem ez a patch fogja megoldani az összes desync-kel kapcsolatos panaszt, de a harcokban leggyakrabban előforduló idegesítő hiba javítva lett.

Itt főként azokat a hibákat javították, amit az alábbi videókban láthatunk:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva