Fortnite

Saját pólóival jótékonykodik DrLupo, daganatos gyerekek megsegítésére gyűjt


A népszerű Fortnite streamert ismét nemes cél vezérli, a teljes bevétel a St. Jude Gyermekkutatási Kórházhoz kerül.

DrLupo nem először áll ki teljes vállszélességgel egy jó ügy mellett. A korábban már több jótékonysági mozgalomban részt vevő Fortnite streamer ezúttal a rákos daganattal küzdő gyerekeken szeretni saját pólóival.

DrLupo egy Twaz által tervezett, saját pólót dobott a piacra, melyen jól ismert logóján ezúttal gyerekek is feltűnnek. A logó körüli szöveg egyszerre szól a kezdeményezésről és a Fortnite-ról: “Build against cancer. Benefiting St. Jude.” Vagyis szabad fordításban: “Tegyünk a daganatos megbetegedés ellen, a St. Jude támogatásával.” Az angol változat “build” igéje egyértelmű utalás a Fornite-ra, így nem csak az ügy jó, de a jótékonyság és a gaming összekapcsolása is működik benne.

A póló darabja 25 dollárba kerül, és a bevétel teljes része a St. Jude-hoz kerül.

A cél 5000 eladott darab, november 20-áig. Az akció sikerességére igazán jók a kilátások, hiszem már két nap alatt is jól haladnak. A cikk írásának pillanatában már 1115 eladott példánynál járnak.

A jótékonysági akcióban részt vevők névsora, egyfajta büszkeség falként szintén szerepel az oldalon. Jó látni, hogy a jó ügyek még rohanó világunkban is sokaknak fontosak. Az akcióban ezen a linken vehettek részt, a póló megvásárlásával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva