Fortnite

Summit1G kiröhögte Ninját – Mégsem kapott hivatalos skint az Epic Games-től


Innentől kezdve lezártnak tekinthetjük az esetet.

A napokban jelent meg a Summit Striker, mint a Fortnite: Battle Royale legújabb Starter Pack-je. Az Outfit mellkasán lévő motívumok pedig kísértetiesen hasonlítottak Summit1G logójára. Dr. Lupo, Ninja jó barátja és streamer társa elő adásban dörgölte a legnézettebb Fortnite játékos orra alá, aki egy kisebb hisztirohammal fogadta a hírt.

Ninja szóhoz sem jutott megdöbbenésében – Summit1G előbb kapott volna saját skint, mint ő?

Az ilyesmi természetesen nem kerülhette el Summit figyelmét sem, amikor beindította a streamet, hogy nekiugorjon egy kis Call of Duty akciónak, a twitch chat folyamatosan arról beszélt, hogy kapott egy skint az Epic Games-től. A streamer először csak vicceskedve fogadta, ám amikor meglátta a Ninjáról készült klipet, nem tudta visszafogni a nevetését.

Summitnak természetesen tetszett mind a skin, mind pedig Ninja reakciója, a nézőinek elmondta, ha visszatér valaha a Fortnite-hoz, akkor biztosan ezzel az Outfittel fog játszani. Ám ez nem valószínű, a streamer ugyanis mostanában inkább az Activision Battle Royale-jával, a Call of Duty: Blackouttal játszik.

Természetesen az Epic Games is megszólalt az ügyben, idő közben kiderült, hogy csupán a véletlen műve, hogy a Summit Striker mellkasán lévő motívumok hasonlítanak Summit1G logójára, a kiadónak nem állt szándékában saját skint készíteni a streamernek.

Epic Games

Egyébként érthetetlen Ninja reakciója, ő ugyanis már lassan egy éve megkapta a saját kozmetikai tárgyát, a Plunja pickaxe ugyanis azután került az Item Shopba, hogy Ninja a nézőinek azt mondta, akár egy WC pumpával is játszana, ha azt neki szánná hivatalosan az Epic. Néhány nappal később megérkezett a “WC pumpába vájt katana” csákány, ez pedig véleményünk szerint több, mint véletlen…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva