Counter Strike

Utolsó lehelet vagy tényleges feltámadás? A VP már továbbjutásra áll az ESEA MDL-benAz ESL Pro League előszobájaként is tekinthető sorozat 24 csapata közül csak 8 juthat a playoffba.

Az ESL Pro League a krémek krémje. A legjobbak legjobbjai játszanak benne hétről hétre, ide szeretne minden csapat bekerülni. Minden szezonban erre esélye is nyílik 3 együttesnek, az ESEA MDL legjobbjainak.

Az első helyezett automatikusan feljut a Pro League-be, a 2. és 3. selejtezőt játszik az ottani utolsókkal.

Az ESEA MDL európai csoportjáben jelenleg olyan együttesek állnak továbbjutásra, mint az DreamHack Summer és a cs_summit 3 ezüstérmes OpTic, a ZOTAC Cup ezüstérmes Kinguin, vagy éppen a StarSeries 6 győztes ENCE.

De a továbbjutásra álló 8 csapat között találjuk bizony a Virtus.pro csapatát is, akik mintha magukra találtak volna a sok csere után.

Az elmúlt 5 meccsből 4-et megnyertek és ezzel már továbbjutást érő helyen állnak. Az LDLC ellen def winnel győztek, de a 3 pont ezért is ugyanúgy jár.

A Virtus.pro az utóbbi hónapban picit magára talált a nagy zuhanás után. Bár még mindig nem tértek vissza az elitbe, legalább a süllyedés megállt. Október közepén még a világranglista 30. helyén álltak, mostanra több hete stabilan tartják a 27. helyet.

A nagy bedőlés után elképzelhető tehát, hogy a Virtus.pro végre összeszedi magát és ismét a sikerek útjára lépnek?

Az elmúlt hónap eredményei egyelőre azt mutatják, valami végre elkezdődött pasháéknál!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva