Fortnite

A Fortnite egy új szintre lépett – Hihetetlen, hogy mennyien tolják a játékot


Nincs ellenfele a játéknak?

A héten startolt el Dél-Koreában hivatalosan a Fortnite, ennek megünneplésére a fejlesztők külön kihívásokkal készültek a koreai PC Bangek számára. Sung Chul Park, az Epic Games Korea ügyvezető igazgatója egy elképesztő számadatot osztott meg a sajtó képviselőivel.

Ennyit az ingyenes tartalmakról – Korea exkluzív lehet a PCB kihívássorozat

Állítása szerint az egy időben játszó felhasználók száma manapság átlépi a 8,3 milliót. Igen, 8,3 millió, nem írtuk el. A VG247.com sem hitte el, de az Epic Games megerősítette nekik, kétszer is!

Ez az érték több mint duplája a legutóbbi hivatalos (februári) adatoknak, akkor 3,4 millió játékos esett egymásnak egy időben a 100 fős meccsekben.

Mennyiiii?! A PUBG elérte a hárommilliós álomhatárt!

Annak idején a PUBG 3.1 millió felhasználós rekordjánál is már kerestük az állunkat, de erre az adatra nincsenek szavak. A játék népszerűsége egyszerűen megállíthatatlan, elég csak a múltkori “pillangós” in-game eventre gondolnunk. 1,5 millió ember követte élőben a Twitch platformján, YouTube-on pedig 2,1 millió volt ez a szám.

Fehér űr, pillangók és új Loot Lake – ez történt a kocka felrobbanásakor

A fenti adatok alapján egyértelműen kijelenthető: jöhet akármilyen játék, a Fortnite még jó ideig a trónon fog maradni. Szívesen megnéznénk a “haldoklik a Fortnite” mondatot hangoztató emberek arcát miután meglátták ezeket a számokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva