Counter Strike

Pénteki agyzsibbasztás: az IGAZI Forsaken – VIDEÓSuperstituM újra alkotott, ezúttal a csalással lebukott forsaken a célpont. Az eredmény pedig telitalálat!

Biztosan ismeritek SuperstituM-ot, vagy legalább is egy videóját láttátok már, legfeljebb a név nincs meg. A srác pár perces elborult editeket készít, egy jellegzetes vágási móddal és képi világgal felöntve. Legtöbbször profi CS:GO playerekről, ezeket megfűszerezi mémekkel, híres gifekkel és minden egyéb finomsággal.

Ha tetszik a stílusa, garantált röhögés a vége.

Mostanság leginkább “How *profi játékos* Really Plays CS:GO” videókat csinál, számtalan cikket szenteltünk már a munkásságának, legutóbb a Na’Vi-s videóról írtunk.

Ezúttal azonban nem igazán profi playerről készített videót, hanem a csalással nemrég lebukott indiai játékosról, Forsakenről. A történet röviden annyi, hogy egy indiai LAN-on bukott le csalással a srác, az OpTic India tagjaként. Amikor az adminok észrevették, még megpróbálta arrébb lökni az admint, aki odament hozzá. A vége egy öt éves eltiltás lett a dolognak, illetve az egész OpTic India CS:GO csapatának kirakták a szűrét.

A srác úgy csalt LAN-on, hogy “word.exe”-nek nevezte el a csalását, amit így “észrevétlenül” fel tudott tenni a gépre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva