PUBG

Újabb mini frissítés érkezett a hajnali órákban


Újabb frissítés érkezett, ami ezúttal is csak egy dolgot javított a játékban.

Elég érdekes tendencia hódít jelenleg a PUBG Corp.-nál, ugyanis a tegnaphoz hasonlóan ma hajnalban is érkezett egy frissítés, ami ezúttal is egy fontosabb hibát javított. Most az ütközés közben előforduló megnövekedett sebzést javították a fejlesztők.

Ez többféleképpen is értelmezhető, vagy arról sebzésmennyiségről van szó, amikor megpördülünk az autóval és hirtelen odalesz szinte az egész HP-nk, de az is lehet, hogy arra a jelenségre gondoltak, amikor a mozgó járműből egy picit hamarabb kiszállva odaveszett a HP-nk java része.

Szerencsére ezúttal sem kell várni a szerverek karbantartására, már megtalálható rajtuk a javítás. Mivel egy szerver oldalú javításról beszélünk, ezért nem kell semmit frissítenünk a kliensünkben. Érdekes módon a tegnapi frissítés után nem érkezett semmilyen váratlan hibajelenség, szóval van rá esély, hogy mostantól darabokban fogják csöpögtetni a javításokat a fejlesztők. Nyilván jobban örülünk, amikor egyszerre oldják meg a dolgokat, de ha ez az ára a hibamentes játéknak, mi nem fogunk panaszkodni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva