Tech

Vidd a PC-d magaddal – Íme a hátizsákos VR ready gép


Most már nem csak az online csapattársaid cipelheted, hanem a PC-d is!

Korábban egy rendkívül innovatív újdonságot mutatott be a Zotac, a hátizsák PC-jük most megkapta a második generációját. Bivalyerős alkatrészeket tuszkoltak bele egy kis gépházba, hozzácsaptak egy akkumulátort és a szettbe egy hátizsákot is mellékeltek, amivel könnyedén hurcolászhatjuk kedvencünket. A gép specifikáció egyáltalán nem szerények, egy 6 magos i7 8700T hajtja a GTX 1070-et, ami mellé 16 GB DDR4-es memóriát szereltek a a Zotac műhelyében.

Alapvetően a 240 GB-os M.2 csatolófelületű SSD-n kell gazdálkodnunk, de ezt 2,5″-os HDD-vel vagy akár SSD-vel bővíthetjük, ha sokat cipeljük a kicsiket, akkor lehet érdemesebb az SSD mellett dönteni, ugyanis a HDD a technológiájából adódóan nem igazán díjazza az ütődéseket.

A gép akkumulátora egyébként akár 1,5 órás üzemidőt biztosít a fenevadnak, ez az idő játékok alatt nyilvánvalóan rövidül. A kicsike a VR GO 2.0 nevet kapta, sejthető tehát, hogy a gyártó VR-ra ajánlja és ilyen specifikációk mellett nem is kételkedünk abban, hogy ne bírna el a VR tartalmakkal. A Zotac még nem árulta el, hogy a termék mennyibe fog kerülni, de az remek kiindulási alap, hogy az első generációs verzió legutolsó ismert ára 756 ezer forint volt.

Borítókép:Anastasiya Gepp

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva