R6

Jövőre ezen a mentalitáson változtatni kell: 5 kapzsi lépés, amit a Ubisoft elkövetett az év során


Idén extrán kapzsi volt a kiadó.

Alaposan esett a Ubisoft renoméja a családbarát változtatások bejelentése után – a játékosok ki is fejezték nem tetszésüket:

Bedühödött a Rainbow Six közösség, záporoznak a negatív értékelések a játékra

Sajnos nem ez volt az egyetlen kapzsi lépése a kiadónak idén. Hogy mi a célunk ezzel?

Természetesen nem a játékosok felbőszítése, hanem az újak felvilágosítása: az utóbbi időben elég sok Reddit poszt került ki, mely a “szavazz a pénztárcáddal” mentalitást hírdeti.

Szeretnénk tiszta képet adni a játékot nemrég kezdőknek, hogy maguk döntsenek: megéri-e az új operátorokba, a következő évi pass-be vagy bármi egyéb dologba befektetnie, vagy sem.

Lássuk hát!

1. Családbarát játék

Erről már rengeteget cikkeztünk, így csak belinkeljük a legelsőt:

Felrobbant a Reddit, felháborodott a közösség: az év legrosszabb frissítése jön a 4. szezonban

Érthető módon ez volt az idei év legnagyobb botránya

2. Szezonális tartalmak

Rögtön a második leginkább felháborító dolog jön: az előző szezon (Para Bellum) kezdetével vezette be ezt a szabályt a Ubisoft.

[2018-05-01] Seasonal Skins - Header

Ez abból áll, hogy az adott szezon tematikájához kapcsolódó és kifejezetten hozzá érkező kozmetikumok csak egyetlen szezonon keresztül elérhetőek a boltban.

Ennek a mögöttes tartalma az, hogy minél kevesebb esélyünk legyen pénzt farmolni ezekre, hanem helyette nyúljunk a pénztárcánkba.

3. A bolti árak növelése

A shopban található tárgyak ára is növekedett: például a szezonális univerzális skinek ára 28,800-31,500 közötti árról 36,000 renownra nőtt (a rare skinek régen 6500, ma már 9000 renownba kerülnek).

4. Lootboxok

Outbreak, sunsplash, crimsonveil pakkok: idén jöttek be a lootboxok, melyek növelték a szerencse alapú skin szerzést – amellett, hogy mind csak limitált ideig volt elérhető.

5. A standard verzió árának drágítási próbálkozása

Erről speciel lemaradtam de az eredeti poszt (melyet IDE kattintva megtalálhattok) felsorolja, hogy megpróbálták drágítani a játék standard verzióját.

Azok már csak nem a kapzsisághoz tartoznak, de megemlíti a poszt (jogosan), hogy a ranked még mindig bétában van, a starter verzió pedig egy noob trap (iszonyat nehéz kifarmolni utána az operátorokat), rég le kellett volna venni (vagy figyelmeztetni a játékosokat erre).

Ezekből a döntésekből jövőre mindenképp kevesebb kell, különben ezek a számok tovább fognak zuhanni:

FPS figyelő: A PUBG lassan a mélyponton, de a CS:GO és a R6S is gyengült

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva