Fortnite

Rendőröket küldtek Tfue házára a telefonbetyárok, a szomszédoknak kellett közbe avatkozni


A profi játékosok sajnos egyre gyakrabban lesznek nézőik szívatásának céltáblái.

Idióta trend hódít az amerikai fiatalok körében. A Twitch streamerek nézői előszeretettel küldik ki kamu indokokkal a rendőröket egy-egy streamer házára. Poénnak tartják, amikor élő adásban azt látják, hogy a streamer feláll és eltűnik pár percre, mert kopogtatnak a rendőrök.

Rettenetes divat, mely a Call of Duty világában már halálos balesethez is vezetett.

Úgy tűnik azonban a Fortnite streamerek sem ússzák meg a telefonbetyárokat, ezúttal Tfue volt a célpont.

A streamer az utcai szirénázásra lett figyelmes, az ablakhoz ment megnézni, mi történt valójában. Mire lement a szomszédok már tájékoztatták a rendőröket, hogy tévedés lehet a dologban. Az ismert streamerrel csak telefonbetyárok szórakozhattak. Mikor leért, Tfue a szomszédoktól megtudta, hogy valaki betörést jelentett a címére, amire a rendőrség ki is vonult.

A streamer visszaülve azért még így is megnyerte a meccset:

Tfue azért intézett pár keresetlen szót is a szórakozó telefonbetyároknak. Azt kell mondjuk, teljesen jogosan:

“Idióta s***fejek, csak pazaroljátok a rendőrség idejét. Nekik életeket kellene menteniük, de pár hülye gyerek miatt az én házamhoz kellett jönniük.”

Ez az, amit a telefonbetyárok sosem mérlegelnek. Bár biztos hatalmas poén számukra, hogy a rendőrség kiszáll egy streamerhez, amíg ezzel foglalkoznak, nem jut idejük a valódi vészhelyzetekre.

A jelenség egyre gyakoribb probléma az USA-ban, ami aggasztó képet fest a streamer nézők érettségéről. És nem mellesleg rengeteg felesleges munkát szül a rendőrségnek is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva