Fortnite

Megosztó mechanika a Glider Redeployment – Na, de mit gondolnak a magyarok?


A közösségnek már semmi sem jó.

A Glider Redeployment, vagyis a gliderünk újranyitásának lehetősége legelőször a Soaring 50’s játékmódban jelent meg, ezzel teljesen új sebességet adva a játéknak.

A közösség eleinte annyira imádta az új mechanikát, hogy a nagyobb közösségi fórumokon többen igyekeztek elérni az Epic Games-t, hogy a mechanikát tegyék általánossá a játékban. Az Epic pedig hallgatott a közösségre, ma már minden egyes játékmódban újranyithatók a Gliderek. Még akkor is, ha papíron ez még “csak” egy tesztidőszak.

 

When players land it looks like they are still gliding but on their end they are able to shoot from r/FortNiteBR

Ami viszont érdekes, hogy azóta, hogy általános mechanika lett a Glider Redeployment, szépen lassan a játékosok elkezdtek neheztelni a lehetőségre. Mindenki szabadon közlekedik a levegőben, szinte nem is lehet sarokba szorítani emiatt az ellenfeleket, ugyanis mindig lesz egy menekülő útvonal az újranyitásnak köszönhetően. A fall damage mint olyan technikailag megszűnt létezni, ráadásul a nemrég bevezetett lufik még tovább erősítették a tényt, a mobilitás lett a játék új “metája”. A folyamatosan rotáló játékosokat pedig nehezebb letartani, mint korábban.

Az új trend tehát a Glider Redeployment támadása. A közösség kezdi megváltoztatni a kollektív véleményét, egyre több negatív komment érkezik a témát illetően a nagyobb fórumokra. Mi viszont arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyar játékosok hogyan állnak a gliderek újranyitásának kérdéséhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva