PUBG

Óvatosan a házakkal! – Íme a csalók újabb szánalmas trükkje


Újabb pofátlan technikával rukkoltak elő a csalók.

A FIX PUBG kampányról nem igazán tudunk túl sok információt, mint ahogy a projektben szereplő hardveres bannokról sem. Bár jó pár nem hivatalos információról számoltunk már be korábban, de ezeket a PUBG Corp. nem erősítette meg hivatalosan, bár a koreai fórumukon kiszivárgott egy elég közeli időpont.

Mindezek ellenére még a mai napig összefuthatunk csalókkal, de szerencsére Európában közel sem olyan vészes a helyzet, mint az ázsiai szervereken. Shao_1337 egy érdekes alkalommal futott bele Houdini ‘reinkarnációjába’, aki a már jól ismert falon átjárást használta ki, ám ezúttal olyan verzióban, ami ezidáig nem igazán volt jellemző.

A videóban jól látható módon csalt az illető, aki a lépcső alatt várta az áldozatát. Nem csoda, hogy egy kis előjáték után könnyedén elintézte Shaot, aki elég sok mindenre fel volt készülve, de arra, hogy egy pisztollyal lövik le a lépcső alól, arra egyáltalán nem. Az utóbbi időben egyre elterjedtebb a teleportálós csalás, az egésszel az a ‘probléma’, hogy ez a report rendszernek köszönhetően rendkívül könnyen észrevehető és ezért könnyedén bannolja a rendszer elméletben, mivel a PUBG.op.gg szerint még mindig szabadon garázdálkodik az illető. A statjaiból láthatja mindenki, hogy a ‘csalók mindig jó statokkal rendelkeznek’ teória nem feltétlenül igaz, elvégre egy vakra hiába adunk szemüveget.

Ez biztosan nem Kőmíves Kelemenné lesz

Fontos, hogy ha hasonlót tapasztaltok mindenképp jelentsétek a PUBG Corp. felé, az esetet, hiszen csak ekkor tudnak lépni az ügyben. Ha pedig hasonló furcsaságot tapasztalunk játék közben, lehet jobb ha minél messzebb megyünk az illetőtől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva