Fortnite

Végre megérkezett az egértámogatás!? Íme a 3 kedvenc bejelentésünk az X018 Inside Xbox-ról!


Izgalmas két órán vagyunk túl.

Ezen a hétvégén zajlott Mexikóvárosban a Microsoft X018 fantázianévre hallgató eseménye. A játékosok számára egyértelműen a szombat este 22:00-kor kezdődő a rengeteg bejelentéssel tarkított Inside Xbox volt a legérdekesebb. Nem okozott csalódást a redmondi cég, több izgalmas újdonságra is számíthatunk a közeljövőben.

X018 Recap Hero image

Bekerült a PUBG a Game Pass-be!

A PUBG Corporation előre bejelentette, hogy valami nagyobb dologra számíthatunk az este folyamán. Sokan a havas pálya leleplezésére számítottak, azonban arra még várnunk kell. A PUBG sok más játékkal együtt bekerült a Microsoft “játékkölcsönzőjébe”.

Hétfőtől szabadon letölthetik a játékot az előfizetéssel rendelkező felhasználók. Ezt megünnepelvén az első hónapunk csak 200 forintba kerül, ha belevesszük a 14 napos próbaidőszakot, akkor 45 napig nevetségesen kevés összegért élvezhetjük a játékokat (pl. Forza Horizon 4akár még PC-n is!

Érkezik az egér- és billentyűzettámogatás!

Bizony-bizony, eljött amire már sokan vártak! Jövő héttől végre rádughatjuk egerünket és billentyűzetünket a konzolra bármilyen segédhardver nélkül. Az első körben 14 játék kapja meg ezt a támogatást, természetesen ezek közül a Fortnite sem kivétel.

A Microsoft napokon belül a fejlesztők rendelkezésére bocsájtja a megfelelő eszközöket a funkció implementálására, így nagyon gyorsan bővülhet a támogatott játékok listája.

További játékok melyek már novembertől támogatják az új beviteli formát: WarframeBomber CrewDeep Rock GalacticStrange BrigadeVermintide 2War Thunder and X-Morph Defense. Játékok melyek a jövőben biztosan támogatni fogják: Children of MortaDayZMinion MasterMoonlighterVigorWarface, és Wargroove .

Hamarosan érkezik az első Forza Horizon 4 kiegészítő!

December 13-ától a Forza Horizon 4 játékosok ellátogathatnak új területekre a “Fortune Island” névre hallgató DLC jóvoltából. A kiegészítő természetesen nem pusztán egy új, szép környezetet biztosít majd számunkra. Rengeteg újdonságra számíthatunk, érkezik új időjárási forma (pl. vihar), illetve akár még a sarki fényt is megcsodálhatjuk majd játékon belül.

+1, a legújabb Just Cause 4 trailer

Kapott egy új, nagyon látványos bemutatóvideót Square Enix/Avalanche Studios december 4-én érkező játéka is. Biztosra vehetjük, hogy káoszból és pörgős akcióból ezúttal sem lesz hiány!

Nektek melyik volt a kedvenc szombat esti bejelentésetek? 

A teljes angol nyelvű X018 beszámolót az alábbi hivatalos linken találod: https://www.xbox.com/en-US/x018

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva