PUBG

A zavaró desync miatt ajándék skint és BP-t kapnak az Xbox játékosok


A PUBG Corp. Xbox csapata elnézést kért a játékosoktól.

Közel fél éve írtunk arról, hogy milyen volt akkoriban a PUBG aktuális Xboxos verziója, de az biztos, hogy finoman szólva sem volt tökéletes. A PUBG Corp. pedig érthető okokból szeretné most megköszönni a játékosoknak, hogy kitartottak mellettük a desync, “lost connection” és hasonló zavaró hibák ellenére is. Ennek alkalmából pedig 20 000 BP-t és mellé egy menő Punk Jacket üti a markukat.

Ehhez pedig mindössze egyszer be kell jelentkezniük november 21-e előtt és már meg is kapják az ajándékokat. A PC-sek sem panaszkodhatnak igazán az ajándékok tekintetében, hiszen volt itt már 1.0 póló+skin, Sanhok felső és legutóbb egy fejhallgatóval szerelt sapkát is adtak a fejlesztők vigasztalásképp a csalódott játékosoknak. Az Xbox verzión egyébként teljesen másik csapat dolgozik, de a PC verzióhoz hasonlóan itt is elég sűrűn belefuthatunk különféle hibákba. A hétvégi event itt sem ment le hiba nélkül legutóbb, a meccsek nem indultak el különféle hibák miatt, ezért ideiglenesen ki is vették a játékból az egész eseményt, ahogyan azt korábban megszoktuk már.

A PC-s verzió event mode-jával ezúttal semmi probléma nem jelentkezett, hiszen 3 hete már nem is tartanak eventeket a készítők, ekkor is elmaradt az egész, úgy ahogy van. Volt aki szóvá is tette ezt, de a cég nem reagált a panaszokra.

Forrás: PUBG Corp.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva