Fortnite

Ez a szett igazán “OG”! – Íme a legritkább Item Shop elemek listája


Lehet, hogy mostanában takarít az Epic, de szerencsére vannak még igazán értékálló tárgyak a játékban.

Mostanában már a Fortnite közösség azon pörög, hogy az Epic Games sorra lövi le a ritkábbnál ritkább tartalmakat, csak azért, hogy a tárgyak “hírnevéből” pénzt szerezzenek. Ez történt sokak szerint a Red Knight, a Power Chord, valamint a Skull Trooper esetében is, ám amire nem figyel a közösség az az, hogy a Ghoul Troopert viszont nem emelte vissza az Item Shopba a kiadó, így az megmaradt a régi motorosoknak.

Sok híres, igazán ritka Item Shop tartalomról lehet hallani, ám azt kevesen tudják, hogy melyek a legeslegritkább elemek, amelyek valaha megjelentek a játék boltjában. Lássuk melyek azok a tárgyak kategóriánként, melyek a legrégebb óta nem kerültek be egyik Item Shop ciklusba sem.

Outfit

Recon Expert – Epic Games

Az outfit kategóriát egyértelműen a Recon Expert nyeri, amely lassan már egy teljes éve nem volt megvásárolható a boltban. Jelenleg 362 napja volt utoljára az Item Shopban a skin, kíváncsiak vagyunk, hogy az évfordulón meghúzza-e a váratlant a kiadó és újból elérhető lesz-e a skin.

Glider

Mako – Epic Games

A játékleghíresebb, s egyben legritkább Glidere a Mako, már több mint 300 napja nem volt megtalálható a játékon belüli boltban, s nagyon úgy néz ki, hogy már nem is lesz. Aki birtokolja ezt az igazán “OG” glider skint, annak meglehetősen értékes a felhasználója.

Harvesting Tool

You Shouldn’t Have – Epic Games

Ugyan még nincsen szezonja, de jelenleg torony magasan a legritkább pickaxe skin a játékban a “You Shouldn’t Have“. Tekintve, hogy a közösség nagyja kedveli ezt a skint és hamarosan érkezik a karácsonyi szezon, valószínűleg az Epic Games újból elérhetővé fogja tenni a szóban forgó tárgyat, ám egészen addig ez lesz a legritkább pickaxe skin a játékban. Több mint 280 napja nem volt már az Item Shopban.

Emote

Finger Guns – Epic Games

Az Emote-ok “fiatalabbak”, mint a fent említett többi kategória, ám itt is van egy olyan tárgy, ami lassan már 180 napja nem volt megvásárolható. Ez pedig nem más, mint a Finger Guns, a játék legritkább Emote-ja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva