Counter Strike

Még a győzelmi trófea is szétesett a hatalmas ünneplés közben, az Astralis nyerte az IEM Chicago-t!


Nem volt túl izgalmas döntő, az Astralis pár gyengébb verseny után ismét felült a CS:GO világ trónjára.

A dán csapat elképesztő formában van, valahogy mindig megnyerik a versenyeket. A mostani tornán úgy tűnt, mintha meg lehetne dönteni az egyeduralmukat. A FaZe 2:0-ra tudta őket legyőzni, majd a fnatic-kal játszottak egy nagyon komoly 2:1-et, de végül a dánok mentek a döntőbe, ahol a Liquid várta őket.

Idén ez volt a negyedik Astralis-Liquid döntő, és a 4 meccs alatt összesen EGY pályát tudott hozni az amerikai team.

Úgy néz ki, nem tudnak még döntőt játszani a fiatalok, a fejekben van valami probléma. Volt az Astralis-nak korábban egy mélyrepülése, azt egy sportpszichológussal hozták egyenesbe, nehéz lenne elképzelni, hogy a Liquidnél nem dolgoznak ezen a problémán.

Az első pálya nagyon szoros volt, iszonyúan kiélezett döntőnek érkezett emiatt a találkozó, ám a Liquid a két másik mapon 11 kört tudott hozni összesen.

Számokban a döntőt Magisk és dupreeh dominálta, de az MVP dev1ce lett!

A másik esélyes TwistZz volt, ám a döntős teljesítménye nem győzte meg a szervezőket. Ezzel a dán AWP-snek két számjegyűre növekedett az MVP gyűjteménye, ez volt a tizedik cím. Az Astralis elképesztő örömmel nyugtázta az újabb LAN-győzelmet, úgy örültek a trófeának hogy szétrázták a döntő után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva