Fortnite

Dakotaz: “Bocsi Epic, de a játékotok már nem olyan jó, mint régen.”


Az már egy intő jel lehet, ha már a streamerek sem érzik magukat komfortosan játék közben.

Dakotaz, vagy ahogy sokan ismerik “DK” már a kezdetek óta a Fortnite közösség része, azon kevesek egyike, aki még a “nagy Fortnite hype” előtt kezdte streamelni a játékot. Félelmetes sniper lövéseivel vált ismertté, jelenleg is a TSM szerződtetett streamere.

A srácnak tehát bőven van tapasztalata az Epic Games lövöldéjével, megélte a játék felemelkedését, s jelenleg is nap mint nap játssza, akkor, amikor már sokan elpártoltak a híres Battle Royale-tól. A játék iránti szeretete azonban nem hat az igazságérzetére, nemrégiben Twitteren osztott meg egy gondolatsort, amiben a játék jelenlegi helyzetét kritizálja.

Twitter

Véleménye szerint az Epic átbillent abba az irányba, ami már egyáltalán nem okoz örömet a játékosoknak, s közel sem annyira szórakoztató, mint néhány hónappal ezelőtt volt. Szinte már minden a skinekről szól, valamint a több személyes módok is eljutottak arra a pontra, hogy az emberek inkább bujkálnak a győzelemért, mintsem megküzdenek érte.

Ezt egyébként a Glider Redeployment kritikájaként említette, jelenleg ugyanis bármikor képesek relatíve gyorsan A-ból B-be jutni a játékosok, így sokkal nagyobb rizikó manapság tűzharcba keveredni, hiszen az első lövésre akár több csapat is ráfordulhat, akkor pedig kész is a totális káosz.

Természetesen a Shotgun meme elengedhetetlen volt a gondolatmenet végén, habár azzal egyet kell értenünk Dakotazzal, hogy igazán jöhetne valami Shotgun reform a közeljövőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva